Според пилотът на Уилямс Ланс Строл, Люис Хамилтън е заслужил

...
Според пилотът на Уилямс Ланс Строл, Люис Хамилтън е заслужил
Коментари Харесай

Ланс Строл: Хамилтън надви Фетел по резултати и по пилотиране

Според водачът на Уилямс Ланс Строл, Люис Хамилтън е заслужил купата във Формула 1 през тази година, тъй като е бил по-добър от Себастиан Фетел както като водач, по този начин и с резултатите си. В началото на сезона борбата беше равностойна и водачеството непрестанно се променяше. Тогава Ферари бяха считани за действителна заплаха за мощния тим на Мерцедес.

 Люис Хамилтън: Ще изисквам повече от себе си през идващия сезон
Хамилтън: Ще изисквам повече от себе си през идващия сезон

" Има млади състезатели, които въобще не са за подценяване "

След лятната пауза постоянството на Хамилтън беше необикновено и това разреши на неговия тим да се откъсне при водачите, а и при конструкторите. Ето какво показа Ланс Строл:

" Хамилтън надделя Фетел по резултати и по пилотиране, и всеки водач следва да почете този факт. Формула 1 има сложен сезон - 21 надпревари, дълга година; в профил може ида наподобява, че просто отиваш и си вършиш работата през уикенда, само че това наподобява елементарно единствено на думи. Огромен почит към него!

Люис е доста непрекъснат и продължава да надобрява. Не съм в Мерцедес и не знам по какъв начин стоят нещата от вътрешната страна, само че доста рядко ще видите Люис да прави произшествия или даже да позволява глупави неточности. Според мен точно това е ключът към продобиване на шампионата, тъй като в последна сметка всичко опира до трупането на точки. Ако караш трети, а задминаването на втория е прекомерно огромен риск, по-добре да помислиш за точките, които се натрупат. Хамилтън го сподели образно през последните два сезона ", приключи Строл.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР