Според онлайн-източници Google работи върху внедряването на възможността за стартиране

...
Според онлайн-източници Google работи върху внедряването на възможността за стартиране
Коментари Харесай

Google създаде ChromeOS, който работи на смартфоните Pixel

Според онлайн-източници Гугъл работи върху внедряването на опцията за пускане на операционната система ChromeOS на смарт телефоните Pixel. Компанията евентуално има вяра, че съществуването на ChromeOS паралелно с Android може доста да разшири опциите за потребление на мобилните джаджи, което да е потребно, да вземем за пример, в корпоративна среда.

В известието се споделя, че наскоро Гугъл е провел закрито събитие, по време на което е демонстриран на участниците смарт телефона Pixel 8 с ChromeOS. За приложението е бил употребен инструментът Android Virtualization Framework, който за първи път се появи в Android 13. Този инструмент ви разрешава да стартирате виртуална изолирана среда за инсталиране на втора Оценка за съвместимост.

Очевидно изборът е паднал върху ChromeOS освен тъй като тази платформа принадлежи на Гугъл, само че и тъй като се употребява в много по-малко мощните устройства, в съпоставяне със актуалните смарт телефони. Известно е също, че по време на демонстрацията, извършена от Гугъл, е употребена особено усъвършенствана версия на ChromeOS. Представителите на Гугъл обаче не оповестяват за желанието си да създадат тази функционалност обществено налична. Вместо това компанията я предлага на производителите на смарт телефони като инструмент за пускане на Android и ChromeOS на едно и също устройство.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР