Според нея Възраждане“ вече са втора политическа партия, но социолозите

...
Според нея Възраждане“ вече са втора политическа партия, но социолозите
Коментари Харесай

Бившият пиар на ПП: „Промяната“ плаща на кръг мислители и това е изключително гнусно

Според нея „ Възраждане “ към този момент са втора политическа партия, само че социолозите го крият

„ Когато държавното управление си е разрешило да наруши жестоко решение на Народното събрание, естествено е политическите сили да яхнат митинга на енергетици и миньори “, съобщи пред БНР Диана Дамянова, някогашен пиар на Политическа партия.

„ Цялата демократична мисъл се е хвърлила да изяснява, че миньорите не са прави. Аз сътворих кръга от другарски публицисти и мислители в Политическа партия, доста добре виждам какво се прави против възнаграждение, а това е извънредно гнусно! “, безапелационна беше тя във връзка на мненията, че има политици, които подстрекават протестиращите. 

По думите ѝ недоволството ще бъде „ яхнато “ от Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и „ Възраждане “.

„ Според мен Възраждане към този момент са втора политическа партия, само че социолозите го крият “, акцентира Дамянова. Пиарката изрече мнение, че ръководещите правят неща, които хранят „ Възраждане “.

На въпрос дали думите на Асен Василев, че специалността на миньорите и енергетиците е със затихващи функционалности, не нагнетява още напрежение, тя съобщи:

„ Правителството си е разрешило да наруши решение на Народното събрание и всички думи, които споделя, към този момент е с трактовката на извършител на закона. Има решение те да работят до 2038 година. В проектите се споделя, че 80% ще бъдат закрити “, изясни тя. По думите ѝ има още една машинация и тя се отнася за премиера Денков и опцията документа да се предоговаря.

„ Прах в очите на хората е. Българската енергетика се закрива. Прави го едно държавно управление, в което част е зелената политика на България “, разяснява някогашният пиар на Политическа партия.

„ Правителството в бившето си издание е приело безусловно неприемливия период да се съкратят излъчванията с 40% по отношение на 2019 година Всичко това са дейности на „ зелен октопод “. Всичко се прави за да ни продават ток на безумни цени. Енeргетиците и миньорите пазят всички нас, които ще бъдем обречени на 20 години липса на ток, тъй като остарялата енергетика е затворена, а новата още не е основана “, изясни Дамянова.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР