Според него Радев смята, че България не трябва да защитава

...
Според него Радев смята, че България не трябва да защитава
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев: Не е ставало дума Атанас Атанасов да оглави някоя от службите

Според него Радев счита, че България не би трябвало да пази европейския си път.

 

" Борбата с корупцията по високите етажи е методът, по който България да стане естествена европейска страна с високи приходи. Антикорупционната комисия ще бъде формирана от най-подготвените лица, а независимостта им се подсигурява от номинационния ръб ", означи Арабаджиев.

 

Депутатът изрази мнение, че проблемите със земеделците са от години.

 

" Сред тях са концентрацията на дотациите и уедряване на земите. За момента обстановката е овладяна с откритото уравновесено решение. Кризата е потушена, всички страни са задоволени. Ние сме срещу възбраните за импорт на артикули ", уточни той.

 

Спирането на дерогацията за съветски нефт носи опасности за цените на горивата, изясни Арабаджиев, само че при деликатно обмисляне, всичко може да премине сполучливо.

 

" И преди войната " Лукойл " работеха освен с съветско гориво. Даваме явен сигнал, че би трябвало да настроят рафинерията, тъй че да работят съгласно европейското законодателство ", безапелационен бе националният представител. И посочи, че на национално равнище най-големият конкурент Политическа партия на локалните избори е ГЕРБ–СДС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР