Според него правителство ще има, защото има един много важен

...
Според него правителство ще има, защото има един много важен
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: Служебният кабинет системно плаши хората, не е опасно да се вземе дълг

Според него държавно управление ще има, тъй като има един доста значим навигатор - кой ще разпеаделя обществените пари, които са към 15 млрд евро. " Имаме потребността от работещо държавно управление ", посочи той.

 

" Когато приказваме за плосък налог, той  от дълго време не е плосък, хората, които имат по-голяма облага доплащат за медицински услуги, за обучение и прочие "

 

По настоящата тематика за отблокирането на пари от Сребърния фонд, Хампарцумян съобщи: " Това което прави служебният кабинет е редовно да плаши хората и остойностяване на разнообразни групи за въздействие. Министерството на финансите е подчинено на волята на Народното събрание, само че когато няма парламент вършат каквото им каже президента и гласовте, които им нашепват... И в случай че осъществим това, което МФ направи, ще получим недостиг от 6,4%. "

 

Той сподели, че не е рисково да се вземе нов дълг. Зависи защо и по какъв начин се употребяват парите от дълга. " Дълг, който няма да се похарчи и разпилее ще е ок, ние не би трябвало да се плашим от отговорностите. Това е ключът - дали парите, които ще вземем ще работят за това хората да живеят по-добре или дългът ще се разпилее. "

 

Хампарцуман акцентира, че би трябвало да опитаме да влезем в еврозоната, въпросът е да се спрат течовете в системата, по границите да няма контрабанда и прочие

 

Димитър Маргаритов, някогашен зам.-министър на промишлеността акцентира, че би трябвало да се  резервира стабилността на данъчната система и да не се покачват данъците. Дефицит от 6,4% не би трябвало да се приема.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР