Според най-новото проучване на Нешънъл Джиографик“ 63% от българите вярват

...
Според най-новото проучване на Нешънъл Джиографик“ 63% от българите вярват
Коментари Харесай

Сами ли сме във Вселената: Свидетели с разказ за операцията, търсила извънземно в Царичина

Според най-новото изследване на „ Нешънъл Джиографик “ 63% от българите имат вяра в извънземни, а 8% настояват, че са виждали такива. По централните софийски улици срещнахме разнопосочни отзиви по тематиката.

Снимка: bTV

Една от аргументите толкоз българи да имат вяра в съществуването на извънземен живот е военната интервенция в село Царичина.

Първото документално удостоверение е през 218 година прочие н. е.

Официалните версии за военното разединение на региона са две - търсене на златото на цар Калоян и показанията на Елисавета Логинова, че контактува с извънземна форма на живот, която живее в тунели под селото. Цената на интервенцията възлиза на тогавашни 16 милиона лв..

Снимка: bTV

Райна и Васил Тодоринови са измежду очевидците на военната интервенция от 6 декември 1990 година

„ Те не споделят нищо. Питала съм ги тия полковниците, те не споделят нищо. За нас не беше притеснително. Радвахме се, че има доста хора в региона “, споделя Райна.  

Снимка: bTV

На въпроса дали самите те са виждали извънземна форма на живот или каквито и да било паранормални феномени, Васил показа свое прекарване от двете години на копаене край дома им.

Мъжът изясни, че е видял неразбираема светлина, която изчезнала пред очите му.

Снимка: bTV

От интервенция „ Слънчев лъч “ в Царичина до момента, проучванията за извънземна форма на живот се задълбочават. Преди по-малко от месец НАСА организира първото си обществено разискване на проучванията за НЛО за последните 30 години. Презентациите им демонстрират разнообразни фрагменти, които будят подозрение за съществуването на извънземна форма на живот.

Причината е удостоверение на човек с име Дейвид Груш – някогашен анализатор за американското Министерство на защитата

„ Пилоти ни споделят, че са видели необикновени неща, снимат ги и ни предават записите си, след което ние ги събираме и обобщаваме. Възможните аномалии обаче са едноцифрен % от всички изследвани случаи до момента “, сподели доктор Шон Киркпатрик, дир. на службата за разрешаване на аномалии към МО на Съединени американски щати.

Липсата на огромен брой доказателства и проучвания оставят поле за догатки и конспирации. Няма държавна институция по света, която да удостоверява или да отхвърля публично съществуването на извънземни.

Дали сме сами във Вселената към момента не можем да кажем.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР