Според много психолози мъжете са далеч по-директни от жените и

...
Според много психолози мъжете са далеч по-директни от жените и
Коментари Харесай

Бъдете внимателна, ако мъжът ви каже тези шест неща

Според доста психолози мъжете са надалеч по-директни от дамите и постоянно изричат мислите си на глас. А защото двата пола интерпретираме някои изявления по друг метод, от време на време връзката ни се пропуква и не съумяваме да разберем вярно колегата си. Ето при кои 6 изречения би трябвало да имате едно мислено, дами:

1. Споменава някогашната си
Ако той внезапно забележи, че харесвате същата рок група, която харесва някогашната му и реши да го означи, това не е по никакъв начин добре. Все отново, какъв брой хора имат подобен усет за музика? Кому са нужни сходни съпоставения сред настояще и бивше гадже? Това значи, че може би той към момента не е завършил с тази жена и не е подготвен да продължи напред.

2. Говори за алчността на дамите
В случай, че не пропуща мотив да изтъкне какъв брой са алчни някои дами, той косвено ви подсказва, че няма да хаби средства, с цел да ви прави сладки изненади. Просто тъй като е свидлив или тъй като не е задоволително запленен от вас все още. И в двата случая би трябвало да имате едно мислено.

3. Често загатва майка си
Има една специфична порода мъже, които не пропущат мотив да похвалят уменията и достолепията на майките си. И на пръв взор това наподобява симпатично, само че в действителност би трябвало да ви подскаже, че ще си имате работа с много властна свекърва.

4. Казва, че не може без вас
Обикновено изречението „ Не мога без теб “ се употребява при скандал или разлъка и се чака, че след него вие ще се затичате да го прегърнете и успокоите. Недейте. Ако той каже това изречение, то значи е прочувствено неузрял и връзката ви непрекъснато ще страда. В случай, че той ви каже, че може без вас, само че не желае, значи е осъзнал вашата роля в живота му и ви цени.

5. Постоянно ви твърди, че сте най-хубавата
Да, ние дамите обичаме да чуваме похвали и то постоянно, само че за жалост непрекъснато повторение на фразата „ Ти си най-хубавата “ не приказва нищо хубаво. Щом вие сте най-хубавата, тогава той с кого и с какъв брой други ви съпоставя? Не забравяйте, че сходно окачествяване не е за дълго и на следващия ден той може да не го каже на вас, а на друга.

6. Не стопира да се тревожи за вас и желае да ви пази
На първо четене това звучи прелестно, защото всички дами си мечтаем за мощен мъж, който да ни пази и да се грижи за нас. Но доста зависи от обстановката. Има случаи, в които той просто би трябвало да ви помогне, без да го акцентира през останалото време. Ако той обаче не стопира да ви приказва по какъв начин непрекъснато имате потребност да е до вас и да ви пази, значи желае да ви накара да се чувствате слаби и да гради самочувствие на ваш тил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР