Според много древногръцки лекари, смъртта започва в дебелото черво. Много

...
Според много древногръцки лекари, смъртта започва в дебелото черво. Много
Коментари Харесай

Смъртта Започва От Дебелото Черво, Но Тази Мощна Смес Чисти Всички Гадости, Даже Кожата Засиява! Само Сипете

Според доста древногръцки лекари, гибелта стартира в дебелото черво. Много модерни проучвания към този момент са удостоверили това изказване.

Много от проблемите на червата не са толкоз обилни, като да вземем за пример главоболие, унесеност и акне.

Все отново би трябвало да знаете, че има доста други доста съществени болести, които включват:

-Синдром на раздразнените вътрешности

-Болест на Крон

-Запек

-Колити

-Киселинен рефлукс

Важно е да знаете, че почти 2 – 9 кг боклуци са заседнали в дебелото черво на всеки човек в продължение на съвсем 70 часа, а храносмилателният тракт би трябвало да обработва храната в границите на 24 часа. 80% от болесттите се дължат на отрови в дебелото черво. Реално огромна част от казуса на дебелото черво е сигурно огромното количество рафинирана захар в диетата ви и неналичието на ензими и фибри.

Ето за какво тук, в тази публикация ще ви представим тази невероятна рецепта за разчистване.

Съставки:

-1 чаша вода

-1 Супена лъжица от мед

-1 Супена лъжица от чиа

-1 Супена лъжица ленено семе

-1 ябълка

Инструкции :

Всичко, което би трябвало да извършите е да поставите всички съставки в блендер и да ги разбиете дружно добре, до момента в който семената от чиа стартират да се надуват. Тази примес се пие на празен корем и ще се отървете от токсичните боклуци в тялото си.

Ето какви са изгодите от тази напитка:

Благодарение наличието на протеини, хранителни субстанции, витамини, омега 3 мастни киселини и фибри, семената от чиа са отлични за храносмилателната система и здравето на сърцето.

Що се отнася до меда, е ясно че има антисептични, антивирусни, противогъбични и антибактериални свойства и по този метод ще ви даде огромна отбрана против рак на дебелото черво.

Лененото семе е богато на омега-3 мастни киселини, антиоксиданти и фибри. Поради това може да ви помогне против рак на дебелото черво. В допълнение, той също по този начин предизвиква здравето на сърцето и чревната всмукване на хранителни субстанции.

Както евентуално към този момент знаете, ябълките са богати на неразтворими и разтворими фибри. Тези нишки са невероятни за стимулиране на придвижването на червата.

За да се отървете от всички токсични боклуци в тялото си, би трябвало да се пие тази превъзходна примес всеки ден. Именно тази примес ще ви помогне да почистите дебелото черво и също по този начин ще усъвършенства придвижването на червата, което е извънредно значимо за цялостното ви здраве.

Имайте поради, че положителното положение на дебелото черво е от решаващо значение за вашето здраве. Ето за какво би трябвало да консумирате тази напитка – ще ви помогне да се облекчи сковаността в ставите, възстановяване на умствената функционалност, унищожаване на кожни недостатъци и възстановяване на цялостното ви здраве.

Тази примес също ще се усили силата ви, намаление на холестерола и поощряване на по-здравословна и сияеща кожа./zajenata.bg
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР