Според Министерството на отбраната на Русия техен самолет не е

...
Според Министерството на отбраната на Русия техен самолет не е
Коментари Харесай

Москва отрича да е сваляла американски дрон над Черно море. Било провокация

Според Министерството на защитата на Русия техен аероплан не е влизал в контакт с безпилотния летателен уред (БЛА). Руският дипломат във Вашингтон твърди, че летателният уред се е разрушил след " внезапно маневриране ".

 

Припомняме, че. От Белия дом дефинираха случилото се като “безразсъдно държание ”. Инцидентът се случва на фона на нараснало напрежение сред Русия и Съединени американски щати и на фона на наказания против Кремъл и усилени опити Москва да бъде изолирана поради продължаващата в Украйна война. 

 

В изказването на Русия се споделя, че дронът е бил засечен покрай полуостров Крим, който Москва анексира от Украйна през 2014 година

 

След случая Антонов е бил извикан от Държавния департамент на, с цел да обсъдят случилото се над Черно море.

 

Според съветския дипломат в Съединени американски щати срещата е минала " градивно " и не е повдиган въпросът за вероятните последствия за Москва, пишат от държавната РИА Новости. 

" Що се отнася до нас, ние не желаеме никаква борба сред Съединени американски щати и Русия. Ние сме за построяването на прагматични връзки в интерес на съветския и американския народ ", сподели Антонов, представен от ТАСС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР