Според мениджъра на Евертън Карло Анчелоти 15 дни подготовка ще

...
Според мениджъра на Евертън Карло Анчелоти 15 дни подготовка ще
Коментари Харесай

Анчелоти: 15 дни са достатъчни за футболистите, за да са готови за игра

Според мениджъра на Евертън Карло Анчелоти 15 дни подготовка ще бъдат задоволителни за футболистите, с цел да бъдат в обикновено физическо положение, с цел да играят мачове. Повето шампионати в Европа са спрени заради рецесията с ковид, а играчите се пробват да поддържат някаква форма по домовете си.

Анчелоти разяснява и упованията си от днешната среща, която би трябвало да дефинира по какъв начин ще се действа със завършването на сезона в Англия. " Ще забележим какво ще се реши на тази среща. Един от значимите аспекти е всички тимове да възобновят едновременно. Да подсигурим, че няма да има разлики, които да облагодетелстват едни за сметка на други ", съобщи италианецът пред " Екип ".

" Няма значение какъв брой дълга ще е паузата. Днешните играчи могат да се възстановят физически за 15 дни. Един футболист няма проблем да играе мач след отмора от 7 или осем седмици. Нямам подозрение в това. Всички тимове ще бъдат в идентична кондиция. Ще упражняваме посредством мачове ", добави той.

“Football is not my priority right now. In fact, I don’t care if we will resume in June, July or August. Really. First there are lives to think about today.” - Carlo Ancelotti pic.twitter.com/3cPXuZVBpc
— Everton Blue Army (@EvertonBlueArmy) April 3, 2020
Наставникът показа, че няма срещу дуелите да се играят без аудитория, в случай че се наложи: " Няма значеие по кое време ще подновим. Първо би трябвало да сме сигурни, че е безвредно и всички са предпазени. Играчите, само че и хората, които работят към мачовете. Да се играе без аудитория не е най-хубавата алтернатива за футбола, само че в случай че е неотложно, това би трябвало да е вид ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР