Според Майкъл Сейлър, съосновател на MicroStrategy, сегашното покачване на стойността

...
Според Майкъл Сейлър, съосновател на MicroStrategy, сегашното покачване на стойността
Коментари Харесай

Биткойн достигна дъното, време е за нов бичи пазар – Майкъл Сейлър

Според Майкъл Сейлър, съосновател на MicroStrategy, настоящето повишаване на цената на Биткойн бележи началото на нова възходяща наклонност.

Сейлър приписа този нов бичи пазар на няколко фактора, в това число халвингът на Биткойн, увеличеното приемане на криптовалути и регулаторните дейности, които благоприятстват Биткойн.

Той предвижда, че ползата на вложителите и разработчиците ще се измести от други блокчейн към Биткойн , защото регулациите отстраняват съперници като Етериум .

Гари Генслер, ръководител на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати, по-рано съобщи, че всички криптовалути, разнообразни от Биткойн, попадат в обсега на законите за скъпите бумаги.

Сейлър счита, че крипто токените и скъпите бумаги евентуално ще се сблъскат с широкообхватно контролиране, което може да докара до тяхната крах. За разлика от него той счита, че Биткойн е най-сигурната мрежа и актив, без регулаторни терзания.

Сейлър също по този начин чака забележителен приток на капитал от останалата част от крипто екосистемата към Биткойн.

Той посочи неотдавна препоръчаните от Съвета за финансови счетоводни стандарти насоки за осчетоводяване и отчитане на криптовалути, които обезпечават изясненост и бистрота на фирмите, държащи криптовалути в балансите си, като MicroStrategy.

Това развиване може да способства за по-широкото приемане на Биткойн.

В допълнение към гореспоменатите фактори, Сейлър смята, че миграцията на активността на Ordinals към мрежата на Биткойн и идното халвинг събитие са бичи знаци.

Ordinals е протокол, който уголемява случаите на потребление на блокчейн и способства за внезапното увеличение на броя на ежедневните транзакции с Биткойн. Халвинг събитието, планувано за април 2024 година, може в допълнение да увеличи цената на Биткойн, като понижи предлагането му.

Въпреки провокациите в крипто пространството, Сейлър остава оптимист за бъдещето на Биткойн. Той твърди, че огромна част от негативния ливъридж е отстранен, като предприятията, участващи в шортване, поръчителство с неналични активи и заемане на Биткойн, са изправени пред банкрут.

Останалите тържища, позволяващи шортване, са подложени на забележителен регулаторен напън. Сейлър счита, че Биткойн е достигнал дъното си и че ливъриджът е отстранен, което демонстрира, че следва удобен интервал на напредък.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР