Според лидера на БСП Корнелия Нинова, коалициите ГЕРБ-СДС, които водят

...
Според лидера на БСП Корнелия Нинова, коалициите ГЕРБ-СДС, които водят
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ губят времето на народа

Според водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, обединенията ГЕРБ-СДС, които водят договаряния между тях, губят времето на народа.

“Първите и вторите губят времето на народа сега, да взимат по-бързо решението, да си вършат болшинството, с цел да вземем значимите решения в Народното събрание ”, означи Нинова.

Тя установи, че договарянията напредват:

“Виждам, че напредват. Направиха обща законодателна стратегия, това е добре, тъй като Народното събрание би трябвало да работи. Направиха и идната крачка - да се направи обща управническа стратегия. Това към този момент е поръчка за общо ръководство, въпреки че е смущаващо, че и първата и втората политическа мощ отхвърлят да се поддържат за първи или за втори мандат. ”

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че която и политическа мощ да ги предложения на диалози, ще отидат, само че за следващи дейности ще създадат вътрешно питане в партията.

Нинова акцентира, че нито една партия не поддържа Бюджета, който е импортиран от служебното държавно управление. “Ако се сформира трайно управническо болшинство сред ГЕРБ и ПП-ДБ, те евентуално ще си го прекроят по своя воля. Ако не се сформира, ни чака доста сложен интервал. ” – предизвести тя.

В момента е значимо да се погрижим за хората и стопанската система, сподели още водачът на Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия са на мнение, че сега не би трябвало се гони „ самоцелно “ 3% недостиг, с цел да влезем в Еврозоната.

“Ние като партия постоянно сме защитавали трудовите хора, ще продължим и в този момент, изключително в миг, в който би трябвало да разгледаме Бюджета за 2023г. ”, разяснява Нинова. Тя уточни, че в оферти от служебното държавно управление бюджет не се планува нарастване на МРЗ от 1 юли, и съобщи, че Българска социалистическа партия ще се бори точно за това.

Днес градската организация на Българска социалистическа партия в София означи Дена на труда и на интернационалната работническа взаимност и празник на левия щемпел с церемониален митинг-концерт. Десетки симпатизанти се събраха пред Лятната сцена на Борисовата градина.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР