Според клюките, разпространили се вирусно се заговори, че съпругата му

...
Според клюките, разпространили се вирусно се заговори, че съпругата му
Коментари Харесай

Те са най-големите звезди в турското кино, но идва ли краят на брака им

Според клюките, популяризирали се вирусно се заприказва, че брачната половинка му Башар Дизер била гневна поради неговата заигравка с колежката му Серенай Саръкая

Къванч Татлъту и брачната половинка му Башар Дизер са една от най-одумваните двойки Непрекъснато се носят клюки за раздялата на турския Брад Пит и неговата годеница. Двамата минаха под венчило през 2016 година в Париж, а на 15 април 2022 им се роди първородния им наследник Курт Ефе.

За раздор в брака се заприказва още веднъж, откакто бе снимана хитовата поредност „ Семейство “. Според клюките, популяризирали се вирусно се заприказва, че брачната половинка му Башар Дизер била гневна поради неговата заигравка с колежката му Серенай Саръкая.

Дизайнерката толкоз била разярена, че даже се заканила да се разведе, в случай че любовната спекулация се потвърди. Само че след тази клевета двамата отхвърлиха слуховете, че ще се развеждат и за това е отговорен трети човек. Актьорът изрично съобщи още, че освен че не е изтощен от брака си, ами брачната половинка му е тази, която „ крепи фамилията и поради това той се усеща благополучен с нея “.

„ Бракът не е отживяла институция, в противен случай. За седем години фамилен живот трябваше да се оправим с доста компликации,включително с клюките и свадите към нашия брак. Но на всички мога да кажа, че сме още по-щастливи и влюбени “, съобщи Къванч Татлату и попари мераците на фенките, разруши и недробожелателите си. За доказателство артистът се появи дружно със брачната половинка си на премиерата на новия си филм.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР