Според клюката знойната Галена показала на приятелките си СМС-и, които

...
Според клюката знойната Галена показала на приятелките си СМС-и, които
Коментари Харесай

Галена се изфука: Бербатов ми пишеше мръсни SMS-и! Вижте какви неприлични предложения й е отправял

Според клюката знойната Галена посочила на приятелките си СМС-и, които съдържали неприлични оферти. Всички известия завършвали с автограф DB – буквите, с които 36-годишният нападател обичал да се показва. Едно от известията било изключително мръснишко, разбра HotArena .

Галена обаче твърдяла, че не се е поддала на секс офанзивата и резнала натегача от Благоевград, въпреки някогашният капитан на националния тим да е измежду най-желаните мъже у нас. Друг е въпросът дали флиртаджийската греда на футболиста с чалгарката е истина, или просто певачката си прави реклама.

Факт е, че и двамата са фамилни. Бербо от дълги години живее с Елена Щилянова , от която има две щерки - Деа и Елия. 32-годишната Галена пък е омъжена за своя обичан Галин , с който се радват на двама сина – Стефан и Александър, написа „ Уикенд “.

Не е изключено обаче Бербатов фактически да е залитнал по сексбомбата от Смядово. Знае се, че предходната година Митко го удари на живот, откакто напусна гръцкия отбор ПАОК (Солун) . Без професионални задължения футболистът се прибра у нас, и изкара по-голямата част от лятото в баровския си апартамент в Слънчев бряг, където са и най-оборотните чалготеки на Черноморието . Някогашният голаджия на „ Манчестър Юнайтед ” и „ Тотнъм ” не е от най-заклетите почитатели на чалгата, само че сходни нощни купони не са му непознати. Особено когато е в отмора и не съблюдава прецизен режим. Нищо чудно около някое присъединяване на Галена в Слънчака Бербатов да си е направил устата за телефонния номер на фолк звездата.

В последна сметка обаче секс стрелите му не улучили в десетката, по думите на самата певица. Нейни колежки обаче се съмняват много в праведността й, поради палавото й минало и непрекъснатите клюки, че е слагала рога на брачна половинка си Галин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР