Според китайския календар тя ще е подвластна на Белия метален

...
Според китайския календар тя ще е подвластна на Белия метален
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за 2020 година! Първа част

Според китайския календар тя ще е подвластна на Белия железен плъх 

Астролозите споделят, че този интервал мъчно може да се назова елементарен, тъй като плъхът е необичайно животно, което е мъчно да се улови. 

Независимо от това, това е най-хубавата година за съществени инициативи, в случай че не отстъпите пред бариерите, има късмет да създадете нещо мощно и трайно (било то бизнес или отношения).

Плъхът е първият знак в 12-годишния цикъл на китайския календар, което значи, че това е времето на амбициозните и смели хора. 

И по този начин – ето го цялостния хороскоп за 2020 година, която ще е подвластна на Белия железен плъх

Овен (21 март - 20 април)

2020 година за Овена ще бъде доста натоварена. Цялата година ще имате чувството, че вървите към задачата, а тя не идва. Но не трябва да се отказвате: щом свършите най-малко едно нещо до края, всичко ще върви безпрепятствено с останалите. Упоритият Плъх ви приготвя изненада.

Следващата година Овенът би трябвало да бъде предприемчив и не става въпрос единствено за кариера, само че и за персоналния живот. Свободните представители на знака могат да се хвърлят с главата надолу в нова връзка през януари. Семейните представители на зодиака пък би трябвало да не се занимават с дреболии, единствено тогава връзките ще бъдат хармонични.

Телец (21 април - 21 май)

Следващата година е интервал на опциите за Телеца. Затова изхвърлете мързела и се пригответе, през 2020 година има всички шансове заветните стремежи да станат действителност. Подхождайте към значимите решения с цялата отговорност - и ви е обезпечен триумф.

Свободните представители на знака ще се радват на вниманието на противоположния пол, а фамилните представителите на зодията ще желаят да имат още по-силна фамилна връзка. Ако сърцето ви към момента е свободно, тогава най-хубавият интервал за намиране на сродна душа ще бъде есента. Любовта ще пристигна инцидентно.

Близнаци (22 май - 21 юни)

През 2019 година Близнаците се потопиха толкоз доста в делата си, че не помниха за приятелите и персоналния си живот. Следващата година горещо предлагаме те да изоставен зоната си на комфорт и едвам тогава ще имат късмет да срещнат обичан човек. Но не бързайте да отваряте сърцето си пред никого - бъдете по-хитри, като Плъха.

Следващата година Близнаците най-сетне ще харчат пари за себе си - ще желаят да създадат живота си допустимо най-удобен. Подобна загуба, несъмнено, ще докара до търсене на нови източници на приходи. Но това не е минус - резултатът от търсенето ще бъде доста сполучлив.

Рак (22 юни - 22 юли)

Всеки ще завижда на силата на Рака следващата година! Буквално ще желаете да извършите невъзможното - и звездите ще ви оказват помощ за това. Чувствайте се свободни да извършите проекта си, само че просто не забравяйте за здравето си - несъразмерните натоварвания към момента не са помогнали на никого.

В годината на Плъха всеки Рак ще откри сродната си душа (освен, може би върлите ергени). Предупреждение към фамилните раци: не се поддавайте на мимолетни изкушения - не изграждайте нови, тъй като загубата на остарялата връзка е напълно действителна. През есента ще ви чакат дарове на ориста, както на персоналния фронт, по този начин и на деловия.

Лъв (23 юли - 23 август)

2020 година за Лъвовете ще бъде изпълнена с позитивни страсти. Отдавна сте вървели към задачите си и Плъхът е подготвен да ви възнагради за това. Следващата година ви чакат нови благоприятни условия на всеки завой, не ги иззпускайте! Звездите ще ви дадат голям ресурс от жизнеспособност.

До края на зимата ще бъдете погълнати от работни задължиния, а напролет можете да се отправите към сантиментални завършения. Да, студенокръвните Лъвове ще желаят нови страсти и ярки преживявания! Свободните представители на тази зодия ще желаят да основат семейство, а фамилните - да имат дете.

Дева (24 август - 23 септември)

Следващата година девите могат да реализират всичко, което желаят. Но има едно „ само че ”: би трябвало да забравите за бързането и най-после да започнете да мислите трезво. Бъдете готови за обстоятелството, че би трябвало да вземете редица значими решения, пазете се от импулсивността и отрицателното въодушевление.

До есента всичко ще се уталожи повече или по-малко, обаче човек не трябва даже да мисли за успокоение. В края на годината несъмнено ще имате защо да благодарите на Плъха. През лятото сантименталните връзки ще доминират и даже най-придирчивите представители на тази зодия ще могат да намерят сродната душа.

Очаквайте на следващия ден в jenata.blitz.bg цялостен хороскоп за 2020 година и за останалите шест зодии. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР