Според Кевин Магнусен неговият настоящ съотборник в екипа на Хаас

...
Според Кевин Магнусен неговият настоящ съотборник в екипа на Хаас
Коментари Харесай

Магнусен: Мик може да се върне във Формула 1

Според Кевин Магнусен неговият сегашен съотборник в екипа на Хаас Мик Шумахер ще успее да се завърне на стартовата решетка във Формула 1 в бъдеще. Както е известно следващата година германецът ще бъде сменен от своя съотечественик Нико Хюлкенберг в отбора на Джийн Хаас.
 Официално: Хюлкенберг сменя Шумахер Официално: Хюлкенберг сменя Шумахер
„ Монетата има две страни, нали по този начин? От една страна се вълнувам, че ще има човек като Нико, с неговите опит и качества, за съотборник. Но въпреки това се усещам зле за Мик, тъй като знам по какъв начин той се усеща. И аз съм бил в тази обстановка.

„ Мисля, че той свърши добра работа през тази година, одобрявам го като човек. Лесно е да се чувстваш зле за него. Формула 1 е груба, само че също по този начин е допустимо да се върнеш. Аз го направих към този момент два пъти. Надявам се и той да го направи “, съобщи Магнусен.

Двете завръщания на датчанина бяха през 2016 и 2022, надлежно с тимовете на Рено и Хаас. 

„ Определено знам какво е да си в неговата позиция. Но също по този начин чувствам, че като му споделям да продължава да натиска това поставя тежести на плещите му. Аз съм се завръщал два пъти в спорта. Показал съм, че в никакъв случай не знаеш какво ще се случи, в никакъв случай не би трябвало да казваш в никакъв случай, би трябвало да продължиш да се навърташ. Аз одобрявам Мик и мисля, че той заслужава място на решетката. Всичко, което мога да кажа е, че се надявам той да откри метод да се върне във формула 1 “, сподели още Магнусен.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР