Според картите таро седмицата( 5 - 11 юли) ще бъде

...
Според картите таро седмицата( 5 - 11 юли) ще бъде
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата 5-11 юли

Според картите таро седмицата( 5 - 11 юли) ще бъде сложна и непредсказуема.
За някои хора прогнозите са за цялостна смяна в посоката на придвижване, до момента в който други ги чакат проблеми с околните.

Понеделник - Магьосник
 Карта Таро за деня - 1 юни Карта Таро за деня - 1 юни
Карта Таро за деня е Колелото на ориста Това е карта на превратностите, на цикъла на живота. Никога не сте единствено на върха и в никакъв случай не...

Картата вещае под напрежение, само че в същото време работлив ден. Да, ще би трябвало да работите интензивно и с цел да извършите някои задания. Но в същото време с това трудът ви ще бъде оценен. Важното е да не се отказвате и да запазите убеденост в личните си качества.

Вторник - Цар на пръчките

През по-голямата част от деня ще се чувствате по този начин, като че ли някой ви е дал крила. Но въпреки всичко е значимо да не губите почва под краката си - в случай че летите прекомерно високо, ще ви заболи повече, в случай че паднете. Бъдете оптимално деликатни.

Сряда - Девет чаши

Според арканата сряда е ден на морално подаяние. Нещо неприятно се е случило по-рано в живота ви. Това събитие би могло да събори морала ви, само че за благополучие всичко това ще е краткотрайно. Животът на мнозина ще се промени.
 Какво предсказват картите ТАРО за юни Какво предсказват картите ТАРО за юни
Картите Таро притеглят човечеството със своята мистичност и магия. Те са забулени в тайнството на многочислените митове и приказки, само че всъ...

Четвъртък - Пет пръчки

На този ден някои хора ще бъдат изправени пред значим избор. Не забравяйте, че в случай че имате потребност от поддръжка, ще я получите, единствено в случай че го заявите намерено.

Петък - Асо пентакли

Обърнете внимание на вътрешното си положение. Необходимо е да положите старания, с цел да възстановите прочувствения си баланс. Не бива да се изневерявате за дреболии, тъй като всичко в живота протича както нормално.

Събота - Императрица
 Карта Таро за седмицата (31май - 6 юни) Карта Таро за седмицата (31май - 6 юни)
Овен - Деветка жезли Картата демонстрира, че в днешния ден ще се сблъскате с компликации. Защитавайте се, вместо да нападате, а при допустимо...

Внимателно обмисляйте всяка своя крачка, с цел да не си навлечете неприятности. Вероятно се отнасяте прекомерно несериозно към обещанията си или сте наранили някого. Опитайте се да разберете какво не е наред и коригирайте грешката си допустимо най-скоро.

Неделя - Шестица жезли

Денят ще донесе ярка победа на някои. Картата вещае триумф и успех, което значи, че положените старания не са били напразни.

Не се напрягайте, с цел да постигнете заветната си цел. В противоположен случай шансът ще ви се изплъзне със светкавична скорост.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР