Според жената 23-годишният ѝ внук Денислав Борисов винаги бил кротък

...
Според жената 23-годишният ѝ внук Денислав Борисов винаги бил кротък
Коментари Харесай

Бабата на полицая, превозвал мигранти, не е знаела внукът ѝ да има финансови проблеми

Според дамата 23-годишният ѝ внук Денислав Борисов постоянно бил мирен

Бабата на 23-годишния еднообразен Денислав Борисов - Екатерина Борисова, описа, че внукът ѝ е служител на реда от две години, заяви. Вчера до късно си е бил вкъщи и най-вероятно е излязъл рано сутринта.

" Току-що се качих горе. Видях, че светят лампи и няма обувки. По това знам, че е на работа и нищо повече ", описа Екатерина.

Тя сподели още, че внукът ѝ е теглил заем, с цел да си купи автомобил. Не е знаела да има финансови проблеми. Казва, че постоянно е бил мирен.

" Винаги съм казвала, че би трябвало доста да се внимава и не трябва да се поставя леке на фамилията. Всеки си заплаща за грешките ", споделя още старата жена.

Родителите на 23-годишния служител на реда имат заведение в Перник и работят там. Днес обаче то остана затворено. Не дадоха отговор и на телефонните ни позвънявания.

Денислав Борисов работи в полицията от 2 години. Като няколко месеца е бил в неплатен отпуск. На 31 декември е изминал последният му болничен и по график е трябвало да се върне на работа в петък. Към декември предходната година е имало общо 90 дисциплинарни инспекции по отношение на чиновници на Министерство на вътрешните работи. Част от тях такива за съпричастност към трафика на хора.

Именно такава дисциплинарна инспекция тече и за случая на 23-годишния Денислав Борисов. Припомням, че още преди месеци вътрешният министър сподели, че афишира война на каналджиите и строго ще се ревизират всички чиновници за съпричастност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР