Според информацията от Главната дирекция Гранична полиция“ на граничните контролно-пропускателни

...
Според информацията от Главната дирекция Гранична полиция“ на граничните контролно-пропускателни
Коментари Харесай

Актуална информация за граничния трафик в България

Според информацията от Главната дирекция „ Гранична полиция “ на граничните контролно-пропускателни пунктове /ГКПП/ в България сега се следи интензивно придвижване на товарни коли . Тази обстановка води до краткотрайни ограничавания и регулации по пътищата, които засягат превозвачите и пътуващите.

На границата с Румъния трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “ на излаз от страната. Освен това, прекосяването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ се прави в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, а придвижването се контролира. Водачите следва да бъдат деликатни и да съблюдават напътствията на сигнализацията.

На границата с Република Турция също се отбелязва натоварен трафик за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ на излаз от страната. Този факт може да провокира краткотрайни забавяния и чакания на границата, по тази причина водачите би трябвало да се приготвят за по-дълги престои.

Важно е да се означи, че трафикът на границата с Гърция се движи обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

За пътуващите през граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ следва да се означи, че могат да минават единствено леки коли и микробус и.

Ситуацията на границата с Република Сърбия е естествена, като трафикът действа без проблеми на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт .

На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Тези действия могат да постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. По време на празничните дни, водачите на леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Според „ Гранична полиция “ на границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Пътуващите и превозвачите следва да бъдат осведомени и деликатни по време на пътуването си и да съблюдават напътствията и регулациите, наложени от граничната полиция, за сигурност и възстановяване на придвижването през граничните пунктове в България .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР