Според индустриалния анализатор Минг-Чи Куо, Apple се стреми флагманският iPhone

...
Според индустриалния анализатор Минг-Чи Куо, Apple се стреми флагманският iPhone
Коментари Харесай

iPhone 15 Pro Max ще представлява 35-40% от продажбите на всички iPhone от следващо поколение

Според индустриалния анализатор Минг-Чи Куо, Apple се стреми флагманският iPhone 15 Pro Max да съставлява 35-40% от всички нови доставки на iPhone в ранните стадии на продажбите. Доставките на новия флагман също се чака да са с 10-20% повече спрямо миналогодишния iPhone 14 Pro Max.

Една от главните особености, които се чака да накарат потребителите да закупят новия флагман, е съществуването на камерата с перископен обектив. Камерата ще поддържа 5x или 6x оптично нарастване, което ще бъде доста усъвършенстване по отношение на 3x нарастването в настоящето потомство. Тази година камерата с перископични обективи ще бъде извънредна за iPhone 15 Pro Max, а през идната година ще се появят и на по-достъпния iPhone 16 Pro.

„ iPhone 15 Pro Max, е най-скъпият iPhone и съставлява 35% до 40% от доставките от серията iPhone 15, което все още е най-високият дял. Доставките на iPhone 15 Pro Max през второто тримесечие на 2024 година ще бъдат с 10-20% повече от доставките на iPhone 14 Pro Max през същия интервал. Това значи, че от Apple са оптимисти по отношение на продажбите на перископната камера, която ще бъде налична единствено на iPhone 15 Pro Max “ — сподели Куо в обява.

Apple, дружно с доставчика на перископни лещи Largan, се чака да достави 15-20 милиона iPhone 15 Pro Max до края на годината, като доставките ще набъбнат със 70-80% през идната година до към 30 милиона броя. Анализаторът отбелязва, че цената на перископния обектив е 3-4 пъти по-висока от цената на стандартните камери, употребявани в iPhone. Това значи, че Largan ще получи обилни облаги от партньорството си с Apple. Новият обектив на iPhone 15 Pro Max и някои други усъвършенствания могат да накарат моделите Pro да костват най-малко $100 повече от по-старите устройства от настоящото потомство.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР