Според Емил Соколов Борисов пак обвинява другите за това, което

...
Според Емил Соколов Борисов пак обвинява другите за това, което
Коментари Харесай

Eм. Соколов: Борисов обявинява другите в неща, които той и ГЕРБ са свършили. Джемкорп е димка

Според Емил Соколов Борисов отново упреква другите за това, което той или държавното управление му към този момент е направило. Соколов показва, че Джемкорп е димка и тя цели тъкмо това. Анализаторът показва, че меморандумът е преустановен и няма опасност за България.

Соколов напомня, че през 2016-та година България е наказана да заплати 600 млн. евро обезщетения на Русия поради АЕЦ " Белене ". Борисов и държавното управление е отказало да апелира решението. С този жест Борисов безусловно подарява на Русия милиони от парите на българските жители.

Още през цялото време планът АЕЦ " Белене " коства на България към 2 милиарда лева, които ГЕРБ са заплати на Путин и Русия. Това решение се реализира с дейната поддръжка на Борисов, който сякаш твърди, че пазеше българите от комунистите, само че действителността демонстрира, че им е дал милиарди.

По същия метод ГЕРБ се е разплатил с 3 милиарда лева за Турски поток, който за жалост не направи България по-независима, а тъкмо противоположното. Соколов показва, че тук още веднъж едни пари са отишли за Русия и близки до ГЕРБ.
Анализаторът е безапелационен: " С други думи, не гледайте какво приказва Борисов, а какво прави. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР