Според експерти прозорците се нагряват най-много през лятото, тъй като

...
Според експерти прозорците се нагряват най-много през лятото, тъй като
Коментари Харесай

Как горещият чай може да ни помогне през лятото

Според специалисти прозорците се нагряват най-вече през лятото, защото слънчевата светлина влиза в жилището през тях. Това основава " парников резултат " в стаята. Най-лесният метод да се предпазите от това съгласно специалиста е да завесите прозорците с плътни завеси по през целия ден.

„ По-добре е неотложно да окачите мокри пердета или чаршафи: те ще отнеме повече време, с цел да се нагреят и заради изпарението на водата ще поддържат стаята хладна “ , предлага специалистът Василиев.

Той също по този начин посъветва да не се окачват листове фолио на прозорците. Той даде образец с печенето на пиле във фолио. В този случай фолиото единствено ще се нагрее повече. Като опция специалистът предлага потреблението на огледален филм - той основава преграда за топлинна сила и не утежнява естествената светлина.

" Такъв материал може да бъде закупен на пазара и има филми с друга степен на бистрота. Идеалният вид в апартамент би бил индикатор от 15% до 35% ", сподели Василиев.

Експертът показа и нетрадиционен метод за справяне с жегата. Той предлага да поставите спално долни дрехи и облекла на празно място в хладилника. Според Василиев това ще направи спането доста по-удобно. И в случай че добавите и бутилка замразена вода, тогава топлината на практика няма да може да скапе съня ви.

Фьодор Василиев назова горещия чай най-необичайният метод за справяне с жегата. Специалистът изясни, че той форсира изпотяването и естествено се охлажда човешкото тяло.

По-рано на руснаците беше казано по какъв начин топлината може да навреди на смарт телефон и кола. Хидрометеорологичният център съобщи, че при започване на юли в Москва се чакат " египетски нощи ". Въздухът в столицата ще се нагрее до стойности, присъщи за южните региони на Русия.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР