Според древното китайско изкуство Фън Шуй, правилата за подреждането на

...
Според древното китайско изкуство Фън Шуй, правилата за подреждането на
Коментари Харесай

Това са нещата във вашия дом, които привличат само проблеми!

Според античното китайско изкуство Фън Шуй, " разпоредбите " за подреждането на дома въздействат не просто на това по какъв начин се усещаме, когато сме там, само че и по какъв начин протичат обстановките в живота ни и даже какви привличаме в него. 

Те могат да са позитивни, само че несъмнено и доста отрицателни. Бедност, несгоди и даже заболявания. 

Едни от главните неща, които би трябвало да създадем, с цел да сме сигурни, че няма да сме магнит за негативи, е да ремонтираме всичко развалено, да изхвърлим всичко остаряло, всичко което не използваме отдавна и изключително това, което не ни харесва и не желаеме в дома си, само че по някаква причина държим там. Като да вземем за пример подарък от някой, който не харесваме изключително доста.

Безпорядъкът и разхваляният дом също въздействат извънредно доста на силата към нас и на това по какъв начин се усещаме и не инцидентно всички сме чували фразата: " Ред към мен, ред в мен. "  

Най-вреден е навикът да трупаме ненужни движимости, повтаряйки си, че един ден ще ни потрябват. А това в действителност изпраща пагубно известие към мозъка ни: че не имаме вяра в по-добрия утринен ден и че предстоят положителни неща в него. 
 7 фън шуй правила за привличане на пари 7 фън шуй правила за привличане на пари
Ако желаете да забогатеете, първо би трябвало да научите за 7 -те правила на фън шуй. Като ги следвате, можете да запълните живота си с изоби...

Закачаме се като куки към остарели и безполезни отминали усеща и не разрешаваме на новите да навлязат в всекидневието и въобще в живота ни. 

Претрупването пък на предмети в пространството към нас се води като инстинкт за самоотбрана.

Струпани неща под леглото въздействат неприятно на здравето, а възприятието за нужда да подреждаме неща по рафтовете, носи непрекъснатото тръпнене за нещо ненадейно. 

Претрупвайки центъра на дома, североизточната и югозападната му част, значи, че сме прекомерно загрижени за здравето си и даже застрашаваме функционалностите на далака, панкреаса и стомаха.

Хаоса на североизток и на запад, могат да ни слагат в конфликтни обстановки, а чувствителни точки стават дебелото черво и белите дробове. 
 Светлина в къщата: Подреждане на лампите по фън шуй Светлина в къщата: Подреждане на лампите по фън шуй
Светлината в жилището е не по-малко значима от избора на талисмани и цвета на стените или пода. Подреждането на лампите и осветителнит...

Претъпканият север лимитира опциите ни, а претъпканият изток и югоизток ви носят комплициране, колебливост и подтиснат яд, а и дисфункция на черния дроб. 

Хаоса на юг носи неприятно и принудително държание, както и липса на самопризнание. 

Не пазете нищо остаряло - това носи мисли за мизерия и гони тези за по-добър утринен ден. 

Не е мъчно да подредите дома си съгласно Фън Шуй, просто би трябвало да спазвате в действителност простичките правила и да видите по какъв начин живота ви се трансформира неузнаваемо. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР