Според доц. Гълъбов България не трябва да предприема крачка назад.

...
Според доц. Гълъбов България не трябва да предприема крачка назад.
Коментари Харесай

Доц. Антоний Гълъбов: Нито крачка назад за руските дипломати

Според доцент Гълъбов България не би трябвало да подхваща крачка обратно. Политологът сподели пред Bulgaria ON AIR, че експулсирането на тези членове на дипломатически личен състав е закъсняло, само че е било и преждевременно, тъй като България можеше да го направи при започване на войната. По думите на Колев това е търсене на външнополитическа поддръжка от страна на Кирил Петков за решение на вътрешнополитическите проблеми.

" Митрофанова естествено, че не може да взема решение самосиндикално и естествено, че това е координиран ход. Друг е въпросът, че България се слага в позицията на опитно зайче. Българските ръководещи играят непремерени ходове и в този смисъл подлагат страната на опцията Русия да показва какво вероятно би могла да направи. Безумно е да се зъбиш на една нуклеарна велика мощ до твоята граница, с цел да се пласираш и разчитайки на другата огромна, нуклеарна, велика мощ на 7 хиляди км от теб ", посочи социологът Кольо Колев.

" Днес имаме връчване на мандат, който няма да бъде осъществен. Това са хора, мислещи с манталитета на продавачи на електроуреди втора ръка. Това е толкоз примитивно лобистко мислене. Асен Василев е даже по-неподходящата кандидатура от Кирил Петков. Той постоянно е бил министър-председателят в сянка, затвори ръководството и блокира бюджетната процедура. Той няма да получи поддръжка. Третият мандат има значение единствено във връзка с идващото болшинство, което се приготвя, в това число от Румен Радев ", уточни доцент Гълъбов.

" Ако приказваме за постоянен кабинет, вероятност за това няма, само че предвид на настоящите проблеми има аргумент да бъде сложена една рамка, в които да ръководят и да се отиде на нови избори. Напълно е допустимо времеви небосвод на ръководство да бъде подсилен от повече хора. Те не престават да каканижат нелепости. Трябва да се извърнат към честните и моралните, само че и, несъмнено, към политическите партии Движение за права и свободи и ГЕРБ ", обясни социологът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР