Според американското разузнаване Русия иска да изпрати ядрено оръжие в

...
Според американското разузнаване Русия иска да изпрати ядрено оръжие в
Коментари Харесай

Най-смъртоносното оръжие на Путин досега е разкрито - а Западът няма отговор

Според американското разузнаване Русия желае да изпрати нуклеарно оръжие в космоса. Такава оръжейна система, съгласно тях, може да се употребява за ориентиране към западни спътници в орбита, нокаутирайки информационни и военни системи за ориентиране. Тези оръжия биха били изцяло опустошителни, в случай че в миналото бъдат употребявани.

Аксиоматично, има доста смисъл да се употребяват нуклеарни оръжия в космоса: резултатът от това е доста по-предвидим, в сравнение с сушата, където географията и детайлите могат да създадат внедряването им мъчно. Резултатът също е по-изчислим: като се има поради, че сме толкоз подвластни от спътниците, с цел да споделяме, да се движим и работим, всички ще почувстваме въздействието.

Поради тази причина светът от дълго време се съгласи да не слага такива оръжия в " небесата ". Но знаем, че тиранинът Путин не съблюдава разпоредбите и интернационалното право. Разработването на по този начин наречените „ Wunderwaffe “ – „ чудотворни оръжия “ – е една от маниите на Путин. Фактът, че тази информация идв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР