Според американското разузнаване бомбеният атентат е одобрен от украинското правителствоАмериканските

...
Според американското разузнаване бомбеният атентат е одобрен от украинското правителствоАмериканските
Коментари Харесай

САЩ: Украинци стоят зад убийството на Даря Дугина в Русия

Според американското разузнаване бомбеният атентат е утвърден от украинското държавно управление

Американските разследващи служби считат, че представители на украинското държавно управление са одобрили бомбения атентат, при който бе убита Даря Дугина, щерка на прочут съветски националист. Това заяви вестник " Ню Йорк таймс ", като се базира на свои анонимни източници, предава Българска телеграфна агенция.

Покушението бе осъществено през август край Москва. Ройтерс, отбелязва, че информацията на американския вестник не може да бъде тествана.

Съединени американски щати не са взели участие в нападението против Дугина и не са знаели авансово за него, показва " Ню Йорк таймс ". Изданието добавя, че американски публични лица са отправили упреци към украински представители поради убийството.

След атентата Украйна отхвърли да е забъркана по какъвто и да било метод в него, а съветската Федерална работа за сигурност упрекна украинските секрети служби, че те стоят зад него. " Ню Йорк таймс " цитира украинския президентски консултант Михайло Подоляк, който още веднъж отхвърля Киев да е виновен за покушението.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР