Според американския президент Тръмп отношенията на САЩ с Русия сега

...
Според американския президент Тръмп отношенията на САЩ с Русия сега
Коментари Харесай

Тръмп предупреди Русия, че САЩ ще атакуват Сирия

Според американския президент Тръмп връзките на Съединени американски щати с Русия в този момент са по-лоши от всеки път

Още по тематиката
Авиокомпаниите са предизвестени за вероятни въздушни удари в Сирия

Притесненията са за разстройства във действието на радионавигационното съоръжение
11 апр 2018
Отношенията сред Съединени американски щати и Русия още веднъж се обтегнаха поради Сирия и глобите

Тръмп съобщи, че ще отговори " със мощ " на хипотетичната химическа офанзива в сирийския град Дума
10 апр 2018 Напрежението сред Съединени американски щати и Русия продължи да се повишава в сряда след остри изказвания и от двете страни. Американският президент Доналд Тръмп предизвести Русия да се " подготви " за ракети, изстреляни от Съединените щати, а по-рано Москва съобщи, че те ще бъдат свалени, в случай че полетят към Сирия.Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and " smart! " You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 11, 2018

Размяна на нападки

" Приготви се, Русия, тъй като те ще дойдат, хубави, нови и " умни "! " Това написа Тръмп в профила си в Twitter малко откакто съветски представители споделиха, че Вашингтон би трябвало да се въздържа от сходни офанзиви в отговор на известията за химическо нахлуване в обсадения от сирийския режим град Дума.
" Не би трябвало да сте сътрудници с Животно, Убиващо с Газ, което убива личния си народ и се любува на това! ", написа още американският президент.

Според американския президент Тръмп връзките на Съединени американски щати с Русия в този момент са по-лоши от всеки път

[Reuters] Тръмп насочва сходни рецензии към Русия, че поддържа " животното " в лицето на сирийския президент Башар Асад, за повторно през последните 72 часа.

Напрежението сред двете страни набъбна, откакто в понеделник въздушен удар в сирийска база лиши живота на сирийски и ирански военни по-малко от ден след известията за химическа офанзива в Дума. Руското външно министерство предизвести, че умните " ракети би трябвало да са ориентирани към " терористи, не законни държавни управления " и може да са опит да се унищожат доказателствата за хипотетичната химическа офанзива.

Предупреждения за самолетните компании

По-рано тази седмица Тръмп сподели, че решение дали Вашингтон да отговори на подозренията за химическа офанзива ще бъде взето в околните два дни. Оттогава Белият дом не е коментирал по кое време и дали може да последва боен удар, само че регулаторите в Европейския съюз и Русия - Европейската организация за авиационна сигурност и Росавиация, през днешния ден предизвестиха фирмите за заплахата от ракетни набези в Източното Средиземноморие.

Малко по-късно Тръмп продължи с друга обява в Twitter, с цел да изясни, че " връзките (на САЩ) с Русия в този момент са по-лоши от всеки път и това включва студената война ".
" Няма причина за това. Русия се нуждае от нас, с цел да ѝ помогнем с стопанската система - нещо, което ще е доста елементарно, а на нас ни би трябвало всички народи да работят дружно. Да спре(м) конкуренцията във въоръжаването? "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР