Споразумението, което подписа нашият премиер Алексис Ципрас Алексис Ципрас –

...
Споразумението, което подписа нашият премиер Алексис Ципрас Алексис Ципрас –
Коментари Харесай

Опозиция разкритикува голямата сделка на Алексис Ципрас за ремонта на изтребители от САЩ

Споразумението, което подписа нашият министър председател Алексис Ципрас Алексис Ципрас – гръцки политик и министър председател на страната от януари 2015... към профила с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила за модернизацията на изтребилите ни F-16 е в ущърб на нашата страна, съобщи водачът на опозиционната гръцка партия "Нова народна власт " Кирякос Мицотакис, съобщи РИА Новости.

Водачът на центристката политическа групировка, която е измежду главните съперници на формирания от крайнолявото придвижване СИРИЗА и националистите "Независими гърци " кабинет в Атина, насочи гневни рецензии към държавното управление. "Това съглашение е преференциално единствено за една от страните. Това не е Гърция, а Америка. Парите, от които страната ни се нуждае, ще отидат в американски джобове ", сподели Мицотакис.

Водачът на "Нова народна власт " по-рано акцентира, че визитата на Ципрас идва във значим за членката на Европейския съюз миг. "Ние се нуждаем от поддръжка с оглед и на нашите вътрешни усложнения, и на фона на усложнената обстановка в Близкия изток ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР