Спор за велосипед завърши с убийство, цяла нощ обсада, и

...
Спор за велосипед завърши с убийство, цяла нощ обсада, и
Коментари Харесай

Убийството в Лесново е извършено след спор за велосипед

Спор за велосипед приключи с ликвидиране, цяла нощ блокада, и в последна сметка арест. Вчера в центъра на село Лесново 60-годишен мъж умъртви с револвера си 24-годишен съселянин и по-късно се барикадира в дома си. Районът беше отцепен, сутринта специфичният отряд щурмува и причинителят беше хванат.

Лесново, Елин Пелин
 © Цветомир Петров / Българска телеграфна агенция
В събота по здрач двамата мъже се срещнали в кафене в центъра на Лесново, настояват очевидци.
Найдо Малинов: " Заедно бяхме на маса, това момче къде умря стана му взе една бира на този, който го е прострелял. И си приказвахме там, какво са, що са, и двамата са ергени. И аз станах и ги оставих двамата ".Юрий Николов - зам.-директор на ОДМВР - София: В 19:20 ч. през вчерашния ден е получен сигнал на 112 за зародил скандал сред 2 лица, като едното лице е простреляло другото.Тодор Януков - шеф на престъпна полиция в Елин Пелин: " Един е изстрелът в региона на корема. Доколкото разбрахме от очевидци и очевидци - зародил е спор, по отношение на велосипед.
След стрелбата на място идват екипи на полицията и профилираният отряд за битка с тероризма, тъй като е получена информация, че мъжът е избягал в незнайна посока и е въоръжен и нападателен. На място полицията открила, че се укрива в дома си. Районът към къщата беше отцепен цяла нощ.
Юрий Николов - зам.-директор на ОДМВР - София: С цел най-малък риск СОБТ предприе съответните тактически дейности и лицето беше арестувано без приложимост на физическа мощ.
При задържането у мъжа е открит нелегално притежаван револвер, с който се допуска, че е осъществено убийството. Извършителят не е престъпно проявен. Според хора от селото живее самичък, няма близки и е душевен неустойчив.
Цветанка: Последно е скачал на тези от ЧЕЗ. Навъртял е сметки и ги е заплашил по някакъв метод.Илия: Той е един чудак, един затворен човек.Ралица Данкова - наблюдаващ прокурор в Окръжна прокуратура - София: Не е открита информация, изрично лицето да страда от психологично заболяване. Извършена е инспекция от полицията още в първите часове след действието. Не е открито да се води на доклад.
Назначена е експертиза, която би трябвало да откри дали причинителят страда от психологично заболяване. От прокуратурата обясниха, че ще желаят непрекъснат арест за 60-годишния мъж.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР