Спор за момиче лежи в основата на побоя над единайсетокласника

...
Спор за момиче лежи в основата на побоя над единайсетокласника
Коментари Харесай

Ето защо пребили Даниел в училищния двор

Спор за момиче лежи в основата на побоя над единайсетокласника в Русе. Момчето бе пребито в двора на най-голямото учебно заведение в града - " Васил Левски ". Екшънът се разигра в огромното междучасие, до момента в който Даниел бил на открито със собствен съученик. „ Ударите са най-вече в главата, единствено в главата има отпечатък на лицето си от подметка ”, описа пред Нова телевизия майката на потърпевшия възпитаник Елица Димитрова. Петимата нападатели, които са от друго учебно заведение, издебнали момчето в огромното междучасие, свалили го на земята с юмруци и го ритали, описа лелята на потърпевшото момче. През това време двама държали приятеля му, тъй че да не може да му помогне.

Охраната на учебното заведение била надалеч, а на мястото на побоя зад физкултурния салон няма камери. Предполага се, че претекст за багра са неуредени връзки сред учениците. Други деца незабавно повикали учители, а фелдшерът оказал помощ до идване на колата за спешна помощ. Нападателите са завлекли момчето зад физкултурния салон - това е единственото място в двора на учебното заведение, където няма камери.

Три момчета се нахвърлили върху Даниел, други двама държали съученикът му, с цел да не може да му помогне. Момиче от класа на Даниел инцидентно видяло какво се случва и се втурнало да оказва помощ. „ Ако не беше това момиче там, те щяха да го смачкат от пердах, те можеха и да го убият, ножове са му показвали ”, споделя майката на момчето.

Докато дойдат полиция и кола за спешна помощ, фелдшерът оказал първа помощ на Даниел. „ Това бяха контузни рани по челото, лявата скула и дясната скула и дясната плешка откъм гърба ”,обясни фелдшерът Младен Христов. От управлението на учебното заведение са безапелационни, че взимат ограничения, с цел да опазят възпитаниците си. „ Това което вършим, е видео наблюдаване към всички съществени входове, в самата постройка, имаме пропускателен режим, огради… ”, изясни зам.-директорът на учебното заведение Красимира Иванова.

Биячите към този момент са хванати от полицията. А майката на Даниел желае те да не се разминат бе санкции.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР