Спомняте ли си пандемията и появата на коронавирус? Спомняте ли

...
Спомняте ли си пандемията и появата на коронавирус? Спомняте ли
Коментари Харесай

Неудобната истина: Любимите ни конспирации – коронавирусът

Спомняте ли си пандемията и появяването на ковид? Спомняте ли си, че трябваше всички да загинем след няколко години, да бъдем ръководени от чипове, Бил Гейтс, Сорос и други мистични сили? Всичко беше един необикновен проект за завладяването на света и зелените документи трябваше да бъдат безконечни!

За изненада на мнозина подправени пророци, това просто не се случи. Използвайки лостовете на страха, същите хора завоюваха доста и помогнаха за повишението на жертвите, само че през днешния ден никой не ги търси, никой не търси сметка за всяването на суматоха и още доста други нанесени вреди на обществото ни. Разбрахме, че пандемията мина и бързо забравихме обещанията. Свободата се върна, само че ние към момента помним огромната суматоха, която се появи в границите на няколко години.

Съжаляваме за всички, които изгубиха близки и другари, съжаляваме и за тези, които трябваше да изоставен работа. Не съжаляваме тези, които съумяха да натрупат дивиденти и да употребяват страха, с цел да станат по-богати, по-успешни и даже да създадат кариера. Затова преглеждаме и огромна част от наличните конспирации, които се появиха, мъчно е да обхванем всички, само че се надяваме, че след лицензирането на операционна система и по-добро покритие на мобилни оператори, всички са добре.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР