Спомняте ли си фолкпевицата Петра, която изпя взривяващия за времето

...
Спомняте ли си фолкпевицата Петра, която изпя взривяващия за времето
Коментари Харесай

Така изглежда вече хищната хиена на попфолка

 Спомняте ли си фолкпевицата Петра, която изпя взривяващия за времето си шлагер " Хищна хиена "?! Звездата се отхвърли от музикалната сцена и емигрира в Кипър, където заживя с нов мъж.

Наскоро една от дъщерите й подвигна обилна женитба, а Петра не желае и да чуе за музикална кариера и най-много известност, медии и навалица от почитатели. Наш кореспондент се добра до нейна настояща фотография, с цел да видите по какъв начин наподобява към този момент тогавашната звезда на фолка. 

Певицата не качва свои фотоси в обществените мрежи, с цел да избегне нежелателен интерес от страна на медиите, защото феновете се интересуват от живота на тогавашните си любимци. Трябва да признаем, че Петра е качила малко килограмите, само че пък в лице е съумяла да се резервира същата.

И тя, като Зуека, е почнала да се занимава с изобразяване и приготвя галерия в най-скоро време. Продължава да пее, само че единствено на маса с другари и за наслаждение. Като че ли се желае да си спомня за славните години, когато беше измежду топ имената, а в репертоара си записа шлагери като " Хищна хиена ", " Пачки ", " Котаците и маците ", " Командирът " и т.н.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР