Спокойна и сравнително приятна неделя се очертава за повечето от

...
Спокойна и сравнително приятна неделя се очертава за повечето от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 януари 2022

Спокойна и относително приятна неделя се обрисува за множеството от представителите на зодиака.

Денят е отличен за персонални връзки и срещи с близки хора.

Не се вкарвайте в спорове, несъмнено не си заслужава да хабите сила за това!

ОВЕН

Интензивен ден

Активното ви присъединяване в професионалните задания на работното място ви прави повече работоспособни и виновни. Доста нервни и с изменчиво въодушевление, Овните разполагат с доста мощен шанс, който ще работи мощно и ще им даде чудесна опция да осъществят персоналните и деловите си цели. Неделя разкрива и експресивен късмет за промени, които ще се осъществят до края на месеца.

ТЕЛЕЦ

Силен късмет за триумф

Новостите в живота ви се отразят позитивно на духа и самочувствието ви. През този ден Телците имат късмет да реализират забележителен триумф в материалната сфера. Честите дейности ще са поръчител за продължението на сполучливото придвижване напред. За огромна част от представителите на Телец се обрисува засилена раздразнителност и кахъри с другари и настоятелен сътрудници.

БЛИЗНАЦИ

Труден ден

Очакванията на доста хора са свързани с вас, за това се погрижете за формата си. Мнозина от Близнаците са недоволни от нещо, което ги потиска и ги прави много нервни. Реакциите на едни от вас са ненадейно остри, а други показват подчертана двоякост и не желаят да се преценяват с нищо. Балансирайте положението си и намерете нужното равновесие.

РАК

Много нерви

Денят е изключително потребен за тези от вас, които се занимават с търговия или с посредническа активност. Представителите на Рак ще са доста нервни през този ден. За едни от зодията се обрисуват непреодолими спънки при опита им да осъществят делова или друга цел. Други ще бъдат претрупани с домашни каузи, а за трета група се обрисува много значима, само че за жалост несъстояла се среща.

ЛЪВ

Спокойствие и удача

Работите върху забавни хрумвания, които можете да споделите със съидейниците си. Неделя е хубава и спокойна за Лъвовете. Някои ще поемат на път, други – ангажирани с бизнес ще се ориентират към контакти за осъществяване на договаряния, което в действителност е чудесна концепция, защото ще извършите сполучлив избор. За една друга група от предприемачите ще стартират промени от делово естество.

ДЕВА

Не се захващайте със съществени каузи

Ще се заемете с измененията, които се постанова да вършиме на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва извънредно неуместен за всевъзможен тип финансови задължения. Застрашени сте от машинация, като се изключи че при по-значителни интервенции в бизнеса или търговията, може да пораждат всевъзможни проблеми. Въобще става въпрос за извънредно неподходящи и усложнени въздействия.

ВЕЗНИ

Огромно напрежение

Ще работите по привършване на настояща задача, показвайки нови умения или вслушвайки се в нечие предложение. Везните са много напрегнати през този ден, а мнозина се пробват да се освободят от отрицателните си чувства, като влизат в несъгласия с близките или намерено се заяждат. Това е доста рисковано, тъй като е съвсем несъмнено, че ще поставите края на положителните взаимоотношения с някои от близките.

СКОРПИОН

Пазете се от измами

Ще подобрите душевното си равновесие, в случай че заложите на положителни мисли, срещи с другари, повече придвижване и слънце. Неделя е удобна за Скорпионите, само че не за всичко. На напред във времето се обрисуват проблеми за ангажираните с делова активност. Вие следва да действате деликатно, защото не е изключено да се сблъскате с хора, които ще се опитат да ви излъгват. Ситуацията ще провокира неприятности.

СТРЕЛЕЦ

Постигате триумф

Отнесете се с внимание и към работата си и към хората, които ви заобикалят. Освободете се от съмненията, не се връщайте с мисълта си обратно към тежките обстановки, които са провокирали актуалните ви проблеми и търсете вероятните способи да ги преодолеете. Това не е ободряваща подкана за дейности, а апел, залегнал в хороскопа ви за този ден.

КОЗИРОГ

Силно напрегнати

Ще дадете преимущество на начинания от друг темперамент, като няма да пренебрегвате и настоящите си каузи през днешния ден. Неделя ще е много неприятна за огромна част от Козирозите. Чувството за стеснение ще ви преследва през целия ден, съчетано с спънки, които непрекъснато ще пораждат пред вас и ще ускоряват негодуванието ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с околните.

ВОДОЛЕЙ

Преодолявате застоя

Разрешаването на проблем в професионален проект ви открива доста нови благоприятни условия. Неделя се оказва много значима за огромна част от представителите на зодията, тъй като дава късмет за превъзмогване на появилия се от известно време насам застой. Той има две разновидности. В едни случаи е подбуден заради спиране на работа, а в други – заради спиране на интимна непосредственост.

РИБИ

Демонстрирайте неотстъпчивост

Днес ще е добре да приключите със стартирани по-рано задължения. Рибите са много напрегнати от миналата седмица и без подозрение множеството от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, защото ще би трябвало да проведат настоятелен контакти. Неприятното в тази ситуация е, че не са изключени нерви при реализирането на желанията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР