СподелиЗапочва период с повишение на температурите. През почивните дни и

...
СподелиЗапочва период с повишение на температурите. През почивните дни и
Коментари Харесай

Задава се страшна жега! Термометърът удря 40 градуса

Сподели
Започва интервал с покачване на температурите. През почивните дни и в понеделник времето ще е съвсем безшумно. От вторник с южен поток дневните температури ще доближават 33°-38°, демонстрира информация в прогнозата на Националния институт за метерология и хидрология (НИМХ).

Ще бъде слънчево, след обяд с развиване на купеста облачност. През идните почивни дни вероятността за превалявания е дребна, въпреки всичко са вероятни изолирани краткотрайни превалявания в планините в югозападната част от страната.

Седмицата след изборите ще е преобладаващо слънчева и изключително гореща. В понеделник и вторник ще има условия за изолирани краткотрайни гръмотевични стихии, само че с висок риск от градушка.

В сряда и четвъртък в низините ще остане горещо, само че на изолирани места, с по-голяма възможност в планинските региони, ще има гръмотевици и краткотрайни превалявания.

От сряда нататък вероятността за такива ще е минимална. Температурите ще се покачват и още към средата на седмицата дневните стойности ще доближават 35-40 градуса в всекидневно горещите точки в страната, добавя NOVA.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР