За мен причината Брендо да се предаде може да е

...
За мен причината Брендо да се предаде може да е
Коментари Харесай

Бивш директор на НСлС: За мен причината Брендо да се предаде може да е само една

" За мен повода Брендо да се съобщи може да е единствено една. Хората са споделили " по-добре ужасяващ край, в сравнение с смут до безкрайност ". Най-нормалното нещо е, като имаш присъди, да изтърпиш наказването си ", заяви в " Денят стартира " по Българска национална телевизия Бойко Найденов - някогашен шеф на Националната следствена работа.
По думите му, да се криеш цялостен живот не е вид. " Брендо е бил един от многото хора, които разследвани главно за пране на пари. Доказано е, че са трансферирани пари, които са били добити по противозаконен метод. След това са събрани нужните доказателства и той е бил предаден на съда ", описа той.
" Разследването стартира от едно листче, което получихме от една английска банка за импортирани кеш пари и по-късно преведени в София на негово име от брачната половинка му. По това време действително създавахме метода, по който се проверяват финансови закононарушения. Успяхме да съберем качествени документи, които съумяха да устоят в Съда за прехвърляния на пари, добити по противозаконен метод ", добави Найденов.
Част от тези пари са били вложени в имущества в София и по Българското черноморие
.Присъдата, която чака Брендо, действително ще бъде към 7 години, даже и по-малко, уточни някогашният шеф на Националната следствена работа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР