СподелиВ габровското село Донино някой масово трови котки и кучета.

...
СподелиВ габровското село Донино някой масово трови котки и кучета.
Коментари Харесай

Масово тровят кучета в Гарбровско, малко дете пострада от хапки със саламчета

Сподели
В габровското село Донино някой всеобщо трови котки и кучета. Сред убитите животни има и домашни. Хората описват, че малко дете е било покрай разхвърляната отрова и се е почувствало зле. 

На 25 против 26 вечерта се прибрах късно вкъщи, а татко ми сподели, че кучето ни е умряло, котките са отровени. Потърсих помощ от полицията да ми се каже какъв е реда.

Това разяснява пред Нова тв Тихомир Ненков, който подал сигнал в полицията за отровените животни.

Намерих отрова, направена на хапки с самун и саламчета. Предал съм ги на полицията. До момента нямам информация каква е отровата. Извършителят би трябвало да бъде открит, защото пострадалите са доста. Не става въпрос за едно животно, а за доста, разяснява той.

Аз като се прибрах вкъщи, детето ми беше зачервено, не му се играеше, беше отпуснато и мързеливо. Нямам визия дали е протегнало ръка към отровните хапки, само че в този момент към този момент е добре, разяснява той.

Има локален гражданин, който е проявявал експанзия към животни, само че не мога да го посоча, разяснява жителка на селото.

За страдание все още в селото няма видеонаблюдение. Кметът на Донино също е бил сезиран.

При мен импровизирано са декларирани пет кучета и една котка, разяснява кметът.

Поне 10 са отровените кучета, а има и още кучета, които са изчезнали, а котките не са една, а доста, разясняват хората. И изясняват, че отровата е хвърляна и по дворовете, защото има умряли животни, които са били вързани в парцелите на хората.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР