СподелиСпециализирана полицейска операция започна в центъра за временно настаняване на

...
СподелиСпециализирана полицейска операция започна в центъра за временно настаняване на
Коментари Харесай

Полиция претърсва с кучета мигрантски център в София

Сподели
Специализирана полицейска интервенция стартира в центъра за краткотрайно настаняване на мигранти в столичния квартал „ Овча купел “.

В региона има масирано полицейско наличие, като част от униформените чиновници са тежко въоръжени и маскирани. В рамките на интервенцията структурите на Министерство на вътрешните работи употребяват и особено подготвени кучета. Целта на акцията е спазването на наложителния ред в центъра за бежанци, както и тутакси на прибиране на мигрантите, настанени в него, заяви Българска телеграфна агенция.

Заместник-директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Стефан Иванов съобщи, че сега тече инспекция в трите центъра за настаняване на мигранти в София. Целта е да бъде открито дали има нерегламентирано наличие на лица в центровете, неразрешени и рискови предмети, както и опиати. По думите му инспекцията се реализира „ човек по човек и стая по стая “.

Другият заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи Мирослав Данаилов съобщи, че инспекциите ще зачестяват. В рамките на акцията досега са открити лица с изтекли документи, които е трябвало да бъдат настанени в други центрове в различен град.

В рамките на центъра в „ Овча купел “ е открито и престъпно проявено лице.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР