СподелиСАЩ са в повишена готовност и се подготвят за възможна

...
СподелиСАЩ са в повишена готовност и се подготвят за възможна
Коментари Харесай

САЩ са в повишена готовност за заплаха от Иран в региона след израелския удар в Сирия

Сподели
Съединени американски щати са в нараснала подготвеност и се приготвят за допустима офанзива от страна на Иран, ориентирана против израелски или американски обекти в района в отговор на удара на Израел против иранското посолство в Сирия, сподели американски формален представител, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Определено сме в положение на нараснала зоркост “, сподели служителят в удостоверение на репортаж на Си Ен Ен, в който се оповестява, че през идната седмица може да има нахлуване.

В понеделник хипотетични израелски военни самолети бомбардираха посолството на Иран в Дамаск. При удара беше погубен ирански боен пълководец и офанзивата стана причина за огромна ескалация във войната на Израел с негови районни съперници.

Корпусът на гвардейците на ислямската гражданска война на Иран съобщи, че при удара са починали седем ирански военни съветници, в това число Мохамад Реза Захеди, старши пълководец в нейните сили Кудс, елитна шпионска и паравоенна групировка.

Иран съобщи, че си резервира правото „ да даде съдбоносен отговор “.

В четвъртък президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разиска опасността от Иран в телефонен диалог с израелския министър председател Бенямин Нетаняху.

„ Нашите екипи са в постоянен и непрестанен контакт от този момент. Съединените щати изцяло поддържат отбраната на Израел против закани от Иран “, сподели почитан представител на администрацията на Байдън.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР