СподелиРазобличените у нас Татяна Горочкина и Владимир Горочкин, са били

...
СподелиРазобличените у нас Татяна Горочкина и Владимир Горочкин, са били
Коментари Харесай

Разобличените у нас шпиони са откраднали самоличност. Ето как

Сподели
Разобличените у нас Татяна Горочкина и Владимир Горочкин, са били съпрузи и в действителния живот и са употребили откраднати самоличности.

Според източници на Българска национална телевизия за внедряването на мъжа е употребен прийом, при който е открадната самоличността на българския жител Денис Рашков, който е роден като дете от разбъркан брак сред българин и рускиня.



След като майка му се е върнала назад в Русия със сина си, той е прекъснал контактите с роднините у нас, а на негово място се върнал шпионинът, сякаш след 20-годишно неявяване.

Предполага се, че същинският Денис Рашков е умрял.

Този метод за създаване на нова идентичност е добре прочут на разузнавачите.

За първи път българското контраразузнаване засича така наречен шпиони нелегали.

Двамата са трансформирали външния си тип.

С новата си идентичност и новите паспортни данни шпионите основават нови облици и легенда, съгласно която си обезпечават оправдание като цивилни жители.

Руските шпиони, открити у нас от ДАНС, са претъпрпели образни промени.

Владимир Горочкин и Татяна Горочкина са взели участие в интервенция на Службата за външно разузнаване на Руската федерация, като все още от ДАНС не разясняват какви са били поставените им задания.

Основната цел на наличието им у нас е била да се снабдят с български документи за идентичност и да основат биография с новата си непозната идентичност.

На двамата беше наложена насилствена административна мярка „ възбрана за влизане и престояване на територията на държавите-членки на Европейския съюз “ за период от 5 години, защото за двете лица има данни, че работят срещу сигурността на страната.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР