Споделихме тези артикули, избрани от знаменитости, защото смятаме, че ще

...
Споделихме тези артикули, избрани от знаменитости, защото смятаме, че ще
Коментари Харесай

Пазарувайте 52 предложения на Amazon, одобрени от Bravo: Кайл Ричардс, Ариана Мадикс, Тереза ​​Джудис, Жизел Брайънт и други

Споделихме тези продукти, определени от звезди, тъй като считаме, че ще харесате избора им на тези цени. Някои от показаните артикули са от марка, за която им се заплаща да поддържат. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Някои марки, включени в тази публикация, са сътрудници на програмата Creator Connections на Amazon, което значи E! може да направи увеличена комисионна за вашата покупка, в случай че купите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Искате ли да пазарувате като звезда на Bravo? Може да си мислите, че тази опция е отвън бюджета ви, само че това не е правилно. Голямата пролетна ликвидация на Amazon има невероятни предложения за артикули, предложени от обичаните ви членове на актьорския състав от Real Housewives, Southern Charm, Vanderpump Rules и Summer House.

Независимо дали търсите съществени неща за хубост, домакински фон или мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР