СподелиБританският външен министър Дейвид Камерън призова днес американските конгресмени да

...
СподелиБританският външен министър Дейвид Камерън призова днес американските конгресмени да
Коментари Харесай

Дейвид Камерън призова Американския конгрес да отпусне нова помощ за Украйна

Сподели
Британският външен министър Дейвид Камерън прикани през днешния ден американските конгресмени да одобрят нов спомагателен пакет за Украйна, за което упорства и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, съобщи Франс прес.

Камерън сподели това на Световния стопански конгрес в Давос. Той акцентира, че одобряването на нова помощ ще бъде в полза на Съединени американски щати и че опитите Русия да бъде „ умиротворена “ няма да дадат резултат.

„ Има болшинство в Конгреса за помощта. Ние би трябвало единствено да го намерим и да създадем по този начин, че то да гласоподава “, сподели Дейвид Камерън в Давос.

В края на предходната година Съединените щати отпуснаха финален транш военна помощ за Украйна, само че към този момент държавното управление на Байдън към момента не съумява да убеди републиканците в Конгреса да поддържат нов пакет на стойност 61 милиарда $, отбелязва Агенция Франс Прес.

„ Историята ни учи, че в случай че умиротворявате агресор в Европа, агресорът идва за още. А когато агресорът пристигна за още, крайната цена, която заплащат бойците ви и страната ви, става все по-висока “, посочи английският външен министър.

Републиканците, които управляват Камарата на представителите в американския Конгрес, обвързват поддръжката си за Украйна със стягането на американската миграционна политика.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР