СподелиАтентатът руския център Крокус“ край Москва е инсценировка на руската

...
СподелиАтентатът руския център Крокус“ край Москва е инсценировка на руската
Коментари Харесай

Григор Лилов: Атентатът в Москва е инсценировка на ФСБ

Сподели
Атентатът съветския център „ Крокус “ край Москва е инсценировка на съветската ФСБ. Това излиза наяве от видео, публикувано от съветската работа и то представлява монтиране на фрагменти от тренировки за идния терористичен акт.

Това твърди в собствен пост във Facebook журналистът Григор Лилов.

Според него на публикувания запис, който се показва, че е от момента на атентата, се виждат редица несъответствия. Например той е инсталиран, а по-късно няколко пъти се вижда, че един от труповете се движи.

Според Лилов няма процедура в ИДИЛ терористите да снимат акциите си, с цел да не бъдат разкрити.

„ Освен това снимащият е непотребен човек – би трябвало да се образова да не се спънка на стрелящите, с цел да не стане пакост, да се провежда транспортна логистика за идването му и отдръпването му от „ Крокус “. И да му се платят непотребни пари на него за терора или на фамилията му, в случай че загине “, изяснява Лилов.

Той добавя, че от записа се вижда, че от 4-мата терористи единствено двама са въоръжени. Другите нямат даже и револвер.


„ За какъв демон се намират там, с изключение на за подготовка? Чакат другите да приключат и след това и те да потренират “, добавя журналистът.

Според него от публикуваните фрагменти се вижда, че единствено един от терористите стреля и това е доказателство, че няма по какъв начин единствено той да е умъртвил 154 души за време от 13 минути.

Един от терористите при започване на видеото пресича огневата линия. Значи знае, че няма да се стреля или знае, че и да се стреля, няма по какъв начин да го порази патрон. От стрелящия автомат изскачат големи фойерверки от искри във всички направления и се разлетяват доста ефектно. При пукотевица с бойни патрони това е невероятно – парадокс е! При пукотевица с халосни патрони обаче се получава точно това, изяснява Лилов.

Според изказванията му видеонаблюдението в МОЛ-а е било изключено, по тази причина не е имало и фрагменти за това по какъв начин се изтеглят хора от него. Според Лилов това е доказателство за инсценировка.

„ Записът не е възстановка на към този момент случили се събития, тъй като „ Crocus City Hall ” е изгорен изцяло – целият е изгорен, даже таванът му се е срутил “, добавя той и изяснява, че само кадърен да провежда сходна акция е Федералната работа за сигурност (ФСБ).

„ Изключителна безочливост е, че през днешния ден шефът на съветското ФСБ упрекна Запада като инспирирал нападението. Точно противоположното е! Запада – първо Германия, след това други страни предизвестиха, че следва терористичен акт в Москва и посъветваха жителите си заобикалят публични места – игрища, зали, театри. И да припомня, че представителят на Белия дом съобщи, че предизвестието е предадено и по каналите за връзка “, написа още той.

По думите му:

За похлупак самият Путин назова тези предизвестия „ прям шантаж и желание да се уплаши, дестабилизира нашето общество “.

Какъв е ползата му от подобен акт ли?

Затягане на „ дисциплината ” в това тоталитарно общество, обосновка за продължаващата готовност – „ вижте по какъв начин Запада води война против нас “, агитация на морална основа против „ терористите ” от Запада, предизвестие към Запада и някогашни руски републики, че и там може да се случи същото (в 2-рата част от следствието прочети за кавказката и средноазиатска обиколка на генералния секретар на НАТО)

Но би трябвало да се знае: владетелят на Кремъл е изтъкнат терорист. Такъв от десетилетия – още когато с поредност от гърмежи в здания в Москва си обезпечи президенството. Знае се от всякакви отравяния с полоний, заразили пасажери и самолети на „ Бритиш еъруейз ”, известно е от Новичока, от сваления малайзийски пътнически Боинг, известно е от подвизите на убийците от „ Вагнер ”, известно е от…

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР