Списанието Реанимация“ публикува ново научно изследване, в което учените откриха

...
Списанието Реанимация“ публикува ново научно изследване, в което учените откриха
Коментари Харесай

Учени потвърдиха: душите не умират – те се връщат във Вселената. Ето шокиращия разказ на човек върнал се от онзи свят!

Списанието „ Реанимация “ разгласява ново научно проучване, в което учените откриха нови доказателства, че има живот след гибелта. Учените имат вяра, че след физическата гибел душата ни продължава и се връща във Вселената.

Най-голямото здравно изследване за близки до гибелта преживявания отвън тялото е направено в Университета на Саутхемптън в Англия.

 Заключенията освен това изследване са, че откакто мозъкът се изключи изцяло, към момента има известно осъзнаване и разбиране.

Изследователите прекарали повече от четири години в проучване на повече от 2000 пациенти.

Това изследване включва пациенти от 15 разнообразни лечебни заведения в Австралия, Съединените щати и Обединеното кралство. Всички пациенти са били без сърдечен темп и мозъчна активност за някакво време.

По времето, когато те са считани за клинично мъртви, съвсем 40% от пациентите, които са оживели при реанимация са описали, че имат чувства и усещания.

Това осъзнаване включва чувството за успокоение или смяна на времето (или закъснение, или ускорение на времето). Това осъзнаване се усеща от 39% от 140-те оживели от малко над 2000 изследвани пациенти.

Някои от тези пациенти са видели ярка светлина, златна мълния или слънчева светлина. Чувствата на боязън, удавяне или плъзгане през дълбока вода са усетили други пациенти.

 Един 57-годишен мъж от Саутхемптън е разгласен за мъртъв в продължение на три минути. След реанимация споделя, че през тези три минути той е могъл да следи процеса на реанимирането си от лекарите от ъгъла на стаята.

Най-шокиращото е, че той съумя да опише дейностите на сестринския личен състав и звука на машините, употребявани при неговия развой на реанимация.

Д-р Джери Нолан, основен редактор на сп. Реанимация, разяснява изследването и сподели, че доктор Парниа и неговият екип са създали необикновено изобретение, което ще отвори нови порти за други проучвания.

По този метод ние сме още по-близо до разкриването на истината за това, което се случва, когато умрем.

Моля, споделете мнението си по този въпрос. Какво мислите? Дали нашата душа претърпява физическата гибел?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР