Списъкът с критерии за перфектния партньор, който изготвя всяка жена,

...
Списъкът с критерии за перфектния партньор, който изготвя всяка жена,
Коментари Харесай

Ако мъжът притежава тези 8 качества, е перфектен

Списъкът с критерии за съвършения сътрудник, който изготвя всяка жена, е доста дълъг. Разбира се, на всички ни е ясно, че няма мъж, който да има всички качества, които ни се желае. За множеството дами идеалният е този, който ги обича, схваща ги, готви, изкарва положителни пари и оказва помощ в къщата.

Често дамите не схващат господата. Те не знаят какво да чакат от тях в дадена обстановка. Единственото, което желаят, е индивидът до тях да бъде " съвършен ". Но има ли подобен мъж? Учени от Американския университет в Орегон организират проучвания и откриват какво в края на краищата една жена желае от мъжа до себе си. Въпреки обстоятелството, че нищо не е съвършено на този свят, те афишират какъв би трябвало да е той.

Рицар в блестяща ризница

Чувството за успокоение и сигурност е това, което притегля една жена. Независимо от женската равноправност, всички дами надълбоко в сърцето си желаят да се усещат предпазени.

Искрен

Много е мъчно за една жена да повярва още веднъж на мъж, в случай че преди този момент е била излъгана няколко пъти. Затова дамите си бленувам за почтен сътрудник, който да няма секрети от тях и на който могат да се доверят.

Изобретателност в кухнята

Човек, който знае по какъв начин да готви здравословна и вкусна храна и оказва помощ с домакинските работи в къщата, е фантазията на съвсем всяка жена. За дамите е доста значимо да знаят, че с изключение на да работи и да се грижи за децата, мъжът до тях ще може да помогне и в кухнята, и в къщата като цяло.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР