Спирка с липсващ покрив тормози пловдивчаните, използващи градския транспорт. За

...
Спирка с липсващ покрив тормози пловдивчаните, използващи градския транспорт. За
Коментари Харесай

Спирка без покрив тормози пловдивчани в Смирненски

Спирка с изчезнал покрив тормози пловдивчаните, употребяващи градския превоз. За казуса алармира читателка на TrafficNews , която всекидневно изчаква рейсове на въпросната спирка, а оборудването е без прозрачните покривни панели от няколко месеца.
Прочетете още
„ В болничното заведение наоколо работят доста хора, а също и пътуват пациенти. Голяма част от тях се предвижват с рейсове. Мисля, че заслужават по-нормално престояване на спирка номер 30 в регион „ Западен ”. Чакащите нямат непосредствена нужда от заслона ”, разяснява дамата.

Тя изпрати и фотоси от въпросната спирка, на които се вижда покривът, който в действителност липсва.

„ Дъжд, сняг, пек- все ще е по този начин, в случай че не се вземат нужните ограничения. Нали сме европейци, желаеме обикновени условия. Все отново грижата за хората е значима ”, добави тя.

Предадохме сигнала на Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза ” откъдето обявиха, че са осведомени с казуса.

От общинското дружество обявиха, че общината е осигурила средства за ремонта на спирката, като той ще бъде осъществен във допустимо най-кратък период. От там прибавиха, че следва да се подпише контракт с компания, която да реализира ремонта и на още спирки под тепетата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР