Спиращи дъха изненади с 30 вълнуващи филмови заглавия и 14

...
Спиращи дъха изненади с 30 вълнуващи филмови заглавия и 14
Коментари Харесай

Шест седмици със специална селекция от криминални мистерии по KINO NOVA

Спиращи дъха изненади с 30 вълнуващи кино заглавия и 14 министър председатели ще предложи KINO NOVA при започване на новата 2024 година В продължение на шест седмици всеки работен ден от 18:00 ч. киноманите ще могат да се насладят на специфична селекция от престъпни мистерии. Сред заглавията, с които тематичният канал ще изненада феновете, са „ Цветарница на мистериите “, „ Загадките на сватовницата “, „ Мистериите на Хейли Дийн “, „ Изпечено ликвидиране “, както и премиерната поредност „ Загадъчни кръстословици “.

Неповторимото кино премеждие с незаконни истории за всеки усет започва на 1 януари с пет премиерни ленти, първата от които е “Загадъчни кръстословици: Смъртоносен пъзел ” . Филмът ще запознае феновете с брилянтната редакторка на кръстословици Тес Харпър (Лейси Чабърт), въвлечена в полицейското следствие, когато няколко насочващи улики в пъзелите й се оказват свързани с неразкрити закононарушения. За да потвърди невинността си, героинята ще би трябвало да напусне уюта на предпазения си свят и да работи с полицейския детектив Логан О’Конър (Бренън Елиът). Но преди да се опитат да разгадаят случая, те ще се научат да одобряват разликите на другия. 

Във вторник от 18:00 ч. е време за нова порция следствия и завладяващи мистерии в продължението „ Загадъчни кръстословици: Предложение за ликвидиране “ . Стар другар на гениалната Тес Харпър е погубен тъкмо в деня, в който брой на вестник „ Сентинел “ включва неговото предложение за брак. Смелата редакторка знае, че би трябвало още веднъж да сплоти сили с лейтенант Логан О’Конър, с цел да открие килъра. Първата стъпка е да сглобят частите на пъзел, чийто генезис датира от Европа през Втората международна война. Как ще протече следствието на следващата мистерия, не пропускайте на 2 януари от 18:00 ч. 

Третият ден на новата 2024 година ще предложи на феновете нова премиерна лента – „ Загадъчни кръстословици: Абракадабра “. Известен вълшебник пада мъртъв на сцената по време на рисков трик пред аудитория. Когато случаят се оказва ликвидиране, редакторът и детектив на повърхностен работен ден Тес Харпър и Логан О’Конър още веднъж са призовани. Заедно те би трябвало да разчетат не толкоз очевидните улики и да приложат проверяващия си усет, с цел да изправят килъра пред правораздаването. 

На 4 януари от 18:00 ч. киноманите ще видят четвъртата част от приключенията на ненадейно положителния тандем в „ Загадъчни кръстословици: Фатално проваляне “. След като непринудено взе участие в съревнование по решение на кръстословици с нов суперкомпютър, надарената Тес Харпър се озовава въвлечена в следствието на необичайно ликвидиране на софтуерния изпълнителен шеф. Тя и Логан би трябвало да открият отговора на загадката, преди да са станали идващите жертви. 

Двойката ще се впусне в едно финално следствие в „ Загадъчни кръстословици: Смъртоносна конкуренция “ – на 5 януари, петък, от 18:00 ч., по KINO NOVA. Тес е поканена да взе участие в известна телевизионна игра, само че когато водещият е ненадейно погубен, тя и детектив Логан О'Конър се пробват да разкрият кой стои зад всичко това. Докато навлизат все по-навътре в тази ситуация, те разкриват мрежа от секрети, скрити послания и загадъчни улики, които ги водят по-близо до истината. 

Повече информация за филмите можете да откриете на, както и във  .
 KINO NOVA
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР