Спи спокойно“ – новият роман на един от най-продаваните скандинавски

...
Спи спокойно“ – новият роман на един от най-продаваните скандинавски
Коментари Харесай

„Спи спокойно“ от Андерс Руслунд – няма милост за чудовищата

„ Спи умерено “ – новият разказ на един от най-продаваните скандинавски трилърови създатели в света Андерс Руслунд – излезе по българските книжарници!

По книжарниците към този момент можете да търсите „ Спи умерено “– новия разказ на шведския феномен Андерс Руслунд, създател на смразяващите трилъри„ 3 дни “, „ 3 минути “ и „ 3 секунди “, който книга след книга превзема от ден на ден и повече почитатели на скандинавската престъпна литература.

В предишното на престъпния контрольор Еверт Гренс има повече от една сянка, която се мъчи да го придърпа в пропастта. Той към момента страда по паметта на обичаната си брачна половинка и детето, на което по този начин и не са съумели да се зарадват. Когато ориста го сблъсква с непозната жена на гробищата, която също скърби по изгубеното си дете, нейната история отключва нещо в сърцето му, което инспекторът не е и очаквал.
 Откъс от Изкуството да живееш, Райън Холидей Откъс от " Изкуството да живееш ", Райън Холидей
ЗЕНОН ПРОРИЦАТЕЛЯ Раждане: 334 пр.Хр. Смърт: 262 пр.Хр. Произход: Китион, Кипър Както се поставя, историята на стоицизма стартира с к...

Непознатата споделя, че четиригодишната ѝ щерка е била отвлечена. Полицията е прекарала месеци в търсене, само че не е съумяла да открие и диря. Накрая казусът е приет за неразгадаем, а в земята е заровен празен ковчег.

Три години откакто страницата е затворена, Гренс още веднъж отваря старите архиви.

Оказва се, че в същия ден на друго място в Стокхолм е изчезнало друго четиригодишно момиче – още веднъж без даже една диря. Двата случая са разследвани от разнообразни екипи, в никакъв случай не са били считани за свързани. И двата са оставени неразкрити, полицията е оповестила, че се предава.

Но годините са научили Гренс да не има вяра в случайности. Възможно ли е двата случая да си наподобяват толкоз доста, без да имат действителна връзка между тях? Колко улики са подценени по време на следствието? Кое е късчето, което всички са пропуснали? И има ли вяра толкоз време откакто следите са изстинали, истината да излезе нескрито?
 Непревеждан досега у нас разказ от Мюриел Барбери разкрива японската душа Непревеждан досега у нас разказ от Мюриел Барбери разкрива японската душа
Фината хармония на античните храмове и дворци на Киото и хармоничното успокоение на дзен градините оживяват в романа на френската писат...

Гренс е изправен пред най-предизвикателния си случай до момента, в който ще би трябвало да се бори против часовника, против нежеланието на родителите да се изправят още веднъж в лице с най-големия си призрачен сън, даже против личните си сътрудници. С помощта на някогашния сътрудник под прикритие Пийт Хофман инспекторът разравя грижливо защитаваните секрети на смайваща интернационална незаконна мрежа. Но подготвен ли е да разбере чии лица се крият под маските?

Защото не трябва да има благосклонност за чудовищата...

Разследващият публицист Андерс Руслунд написа първите си трилъри – „ 3 секунди “ и „ 3 минути “ – в тандем с някогашния пандизчия Бьорг Хелстрьом, а самичък написва хита„ 3 дни “. Романите му са преведени на над 17 езика и имат акомодация за екран. Детайлните му персонални знания за престъпния под земята свят срещат читателите по целия свят с несравнимия контрольор Еверт Гренс и полицейския осведомител Пийт Хофман.

„ Спи умерено “ е вторият независим публикуван у нас разказ на Руслунд, чиито книги са му донесли милиони почитатели по света и редица оценки.

Още от КНИГИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР