Спецсъдът ще направи четвърти опит да даде ход на делото

...
Спецсъдът ще направи четвърти опит да даде ход на делото
Коментари Харесай

Четвърти опит за старт на делото КТБ

Спецсъдът ще направи четвърти опит да даде ход на делото КТБ. До момента то на три пъти не съумява да стартира. Преди към две седмици повода за това беше заболяване на един от 18-те подсъдими , напомня БГНЕС.

Основният обвиняем - банкерът Цветан Василев, е получил призовката си в Белград в края на януари със правосъдна поръчка. Той е в сръбската столица от началото на следствието за банкрута на КТБ.

Четвърти опит да се даде старт на делото ще бъде изработен на 27 февруари, когато юристите на 18-те подсъдими се готвят да желаят преустановяване на делото за присвояването на близо 3 милиарда лв. от затворената през юли 2014 година КТБ.

На съд прокуратурата съобщи банкера Цветан Василев и още 17 души. Това са Александър Панталеев, Илиан Зафиров, Георги Христов, Георги Зяпков, Елка Стойкова, Елена Инджева, Рангел Стойчев, Светлана Георгиева, Снежанка Велева-Стефанова, Маргарита Голева, Красимир Хаджидинев, Маргарита Петрова, Мария Димова, Борислава Тренева-Кючукова, Цветан Гунев, Румен Симеонов, Славияна Данаилова-Велева. Обвинителният акт във всичките му копия е над 210 000 страници.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР