Спецсъдът прекрати делото срещу Лиляна Деянова - ЛиЛана, брат ѝ

...
Спецсъдът прекрати делото срещу Лиляна Деянова - ЛиЛана, брат ѝ
Коментари Харесай

Прокуратурата се провали на старта на делото срещу Лилана

Спецсъдът приключи делото против Лиляна Деянова - ЛиЛана, брат ѝ Александър и още петима души. Обвинителният акт е върнат на прокуратурата поради пропуски, които няма по какъв начин да се отстранят в хода на правосъдния развой, заяви ".

През юли прокуратурата отсрочи началото на правосъдната фаза на процеса и пусна специфичен квалифициран клип, в който непосредствено свързва певицата с Васил Божков.

Във видеото се твърдеше, че следствието е разкрило " доказателства за съгласуваност сред участниците в незаконното съдружие и различен български жител, на който все още по друго дело са предявени 18 обвинявания ". Става дума за Васил Божков.

Прокуратурата твърди, че от 2016 година до месец април 2020 година групата на Лилана нелегално е усвоила европейски средства за 2.7 млн. лв.. В рамките на делото са тествани 11 контракта за европейско финансиране
Бившата певица Лиляна Деянова (Лилана) прекара няколко месеца в ареста преди да бъде освободена в края на октомври предходната година 40 хиляди лева гаранция.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР