Спецпрокуратуратура задържа Нено Димов след обиск в кабинета му! Според правилата

...
Спецпрокуратуратура задържа Нено Димов след обиск в кабинета му!
Според правилата
Коментари Харесай

Задържаха Нено Димов в екоминистерството - откарват го в спецпрокуратурата


Спецпрокуратуратура задържа Нено Димов след обиск в кабинета му!

Според разпоредбите за деяние на органите на реда в такива случаи, след сходен обиск и изземвания лицето, на което се вършат, би трябвало да бъде арестувано. Това точно е и повода министър Нено Димов ще бъде арестуван и изведен с белезници.

Припомняме, че униформени и спецпрокурори нахлуха тази заран в постройката на министерството на околната среда и водите и започнаха обиски в разнообразни кабинети.

Самият министър Димов е в постройката и оказва подпомагане на проверяващите органи. Акцията е обвързвана с дейностите на прокуратурата в Перник към водната рецесия.

Главният прокурор Иван Гешев пък заяви от Перник, че с изключение на за водната рецесия, в Министерство на околната среда и водите се прави и инспекция за разрешителните, които са издавани за импорт и горене на RDF боклуци.

В 13:30 часа министър Димов беше изведен от постройката и съпровождан от спецпрокурори, които го качиха в кола на Специализираната прокуратура. Той съумя да каже единствено, че не е арестуван, а оказва цялостно подпомагане на органите. От спецпрокуратурата също обявиха, че министърът не е арестуван и пожелаха прелестен ден на публицистите.

Бусът с отведения министър отпраши към улица "Черковна ", където се намира Специализираната прокуратура и Специализираният наказатален съд.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР